Hürrem Ameliyat oldu.....!!!

hürremcim çok geçmiş olsun canım ...
yanlız ameliyatlı halin bile şık zarif.. öperim kocaman güzel hatun Şeniz

canım çok geçmiş olsun bende bayadır göremiyodum merak ediyodum
demek hastaymışsın nazara geldin kesin sen..

hürremcim canım arkadaşım benim çok üzüldüm ya geçmiş olsun RABBİM acil şifalar versin sana dualarım seninle canım ALLAHA EMANET OL...

hürremcim bişey sorucam;kaç zamandır gögsümde agrı var;damarlardan gldigini hissediyorum;bende bebgeimi kaybettiğim için önce sagdım;doktor kontrolü ile ilaç kullandım ve sargı beziyle sararak sütü kesmiştim.geçen yıl..adet öncesi agrı diye üzerinde durmuyordum agrının fakat bikaç gündür iyice arttı..sol gögsümün sızladıgını ,agrıdıgını hissediyorum.
hangi bölüm gidiliyor muayene için;en iyisi çekinmeden doktora gitmem sanırım..

Geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin cnm
çok teşekkürler tatlım benim...AMİNNN inşallahhhhhhh...
çok geçmiş olsuna.s.

sonuçlarınızın temiz çıkmasıda sevindirici a.s

çok teşekkürler ... ewet inanki pazartesiyi zor bekledim sonuçlerin bu gün çıktı.. ne zormuş ya.... nasıl şükrettim bir bilsen sonuçların temiz olmasına....RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUNNNNN...

hürremcim bişey sorucam;kaç zamandır gögsümde agrı var;damarlardan gldigini hissediyorum;bende bebgeimi kaybettiğim için önce sagdım;doktor kontrolü ile ilaç kullandım ve sargı beziyle sararak sütü kesmiştim.geçen yıl..adet öncesi agrı diye üzerinde durmuyordum agrının fakat bikaç gündür iyice arttı..sol gögsümün sızladıgını ,agrıdıgını hissediyorum.
hangi bölüm gidiliyor muayene için;en iyisi çekinmeden doktora gitmem sanırım..

AHH TATILM BENİM.... çok zor bi durum ..
bendede çok ağrı vardı...
genel cerraha gidiliyor...o usg istiyor... sonra rapor çıknca tedavi yöntemini sölüyor... inşallah büyük bi sorun yoktur...hiç çekinme tatlım...mutlaka dr git.. ve lütfen sonucu yaz bana .. merakta bırakma olurmu...

Back