Hürrem Ameliyat oldu.....!!!

çok teşekkürler darkım....AMİN İNŞALLAH...İNAN SONUÇLARI ZOR BEKLEDİM.. ne zormuş ya....
aman darkım dikkat et ihmal etme...hastanenin genel cerrahi bölümüne gidiliyor...dr önce muayene ediyor.. sonra usg istiyor...sonra teşhisi koyuyor.. inşallah senin böle bişi diildir...çok zor bi ameliyatmış bitanem...benim annemin göğsunden fibrokist aldılar çok basitti...lokal yaptılar...ben öle bişi sanmıştım ama benimki çoz zor geçti.. 2,5 saat sürmüş ameliyat...off offff....:çok üzgünüm:

Tahmin ediyorum ne kadar zor olduğunu.İnşallah birdaha yaşamazsın canım.Allah bir daha böyle bir olay yaşatmasın sana ve sevdiklerine.

2,5 saat baya uzun sürmüş.İnşallah en kısa zamanda yavrunu kucağına alabilirsin.
O da özlemiştir senin kucağında olmayı.yavrum benim,öp kokla yerime annesi.a.s.

Hürremciğim çok geçmiş olsun canım yeni öğrendim tatlım...
Dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun ... çocukların nasıllar?.. a.s.:nazar:

çok teşekkürler tatlım benim....
inşallah en kısa sürede ....ikl günden daha iyiyim çok şükür....
ehh iyiler ablası nasıl olsunlar....
yalnız bebeğimi henüz kucaklıyamıyorum .. o çok zor geliyor inanki...:çok üzgünüm:

hürrem ablacım nasılsın daha iyisindir umarım.. hep iyi ol güzelim.. sağlıkdan ötesi yok..

canımsın benim.... daha iyiyim tatlım ve sayenizde çok daha iyi olcağım... beni çok mutlu ediyorsunuz....çok teşekkürler....
çok doğru meleğim sağlıktan ötesi yok .. gerisi boş...

Tahmin ediyorum ne kadar zor olduğunu.İnşallah birdaha yaşamazsın canım.Allah bir daha böyle bir olay yaşatmasın sana ve sevdiklerine.

2,5 saat baya uzun sürmüş.İnşallah en kısa zamanda yavrunu kucağına alabilirsin.
O da özlemiştir senin kucağında olmayı.yavrum benim,öp kokla yerime annesi.a.s.

aminnn darkım benim aminnn. inşallah ...:Saruboceq:
ayy darkım çok zor gerçekten hemde nasıl özledik birbirimizi....nasıl gelmek için çırpınıyor....çok fena oluyorum inanki...mafoldumben

tatlım sıkma canını artık derinnnn bir nefes al ve şöyle düşün allah başka acı keder sıkıntı vermesin, problemin ne olduğu bulunmuş ve tedavisinide oldun , kurtuldun gelecek günlerini düşün ve bir an önce iyileşmeye bak kaydirigubbakcemile3
(ya tedavisi olmayan bi rahatsızlık olsaydı :( allah korusun)

çok doğru sölüyorsun....çok haklısın tijenim....RABBİM birdaha yaşatmasın inşallah...:Saruboceq:

artık güzel günler beni bekliyor değilmi tijenim....kaydirigubbakcemile3

çok doğru sölüyorsun....çok haklısın tijenim....RABBİM birdaha yaşatmasın inşallah...:Saruboceq:

artık güzel günler beni bekliyor değilmi tijenim....kaydirigubbakcemile3

evet tatlım bebişinle ne güzel günlerin olacak opuyorumnanaktan eşin ve sen allah mutluluğunuzu daim eylesin
birdaha böyle sıkıntılar göstermesin, şu ruh halindeki kederliyide kaldır bakemm hemen kaydirigubbakcemile5

6.jpg

çoook geçmiş olsun canımcımm bebeğinin ve senin sağlığın iyi olduğu sürece hiçbir şeyin önemi yok..
iyileşmene çook sevindim cnm

Çok geçmiş olsun hürremciğim......
kesin nazar değmiştir,
:nazar: nazar boncuğunu ben sana takıyım
patoloji raporunun iyi çıkması sevindirici, Allah başka acı yaşatmasın......

Back