Hürrem Ameliyat oldu.....!!!

okuyunca çok kötü oldum:((
çok geçmiş olsun hürrem allah sağlık versin hepimize...
bebeğinde var kimbilir neler yaşadın allah yardımcın olsun canım ya.

selam hürrem sultanım benımm:) nasılsın tatlım nasıl oldun sen bebişine bakk hemencecik iyileşirsinn kuzum muckkk:)

Canım ya çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin
Sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim

Biliyormusun benimde göğsümde ara ara ağrı oluyor.Birde sıkınca biraz sıvı geliyor.bende doktora gideceğim.İlk rahatsızlanınca hastanenin hangi bölümüne gittin.
Nasıl teşhis edildi.

okuyunca çok kötü oldum:((
çok geçmiş olsun hürrem allah sağlık versin hepimize...
bebeğinde var kimbilir neler yaşadın allah yardımcın olsun canım ya.

ayy tatlım benim.. çok teşekkürler.... amin inşallah... sorma bebeğim de var çok zor gerçektende....kucağıma alamıyorum.. kollarım kalkmıyor...ağrım çok var....ama dr sabır dedi.. geçecek...:Saruboceq:

selam hürrem sultanım benımm:) nasılsın tatlım nasıl oldun sen bebişine bakk hemencecik iyileşirsinn kuzum muckkk:)

canımsın... benim... iyi olmaya çalışıyorum... c tesi dr gidicem.. antibiyortiğim bitti gerekirse bir kutu daha içecekmişim....ağrım var hala.. birde şu kollarım kalkmıyor.. onda çok zorlanıyorum....bebeğimi kucaklamayı özledim...:çok üzgünüm:

Canım ya çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin
Sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim

Biliyormusun benimde göğsümde ara ara ağrı oluyor.Birde sıkınca biraz sıvı geliyor.bende doktora gideceğim.İlk rahatsızlanınca hastanenin hangi bölümüne gittin.
Nasıl teşhis edildi.

çok teşekkürler darkım....AMİN İNŞALLAH...İNAN SONUÇLARI ZOR BEKLEDİM.. ne zormuş ya....
aman darkım dikkat et ihmal etme...hastanenin genel cerrahi bölümüne gidiliyor...dr önce muayene ediyor.. sonra usg istiyor...sonra teşhisi koyuyor.. inşallah senin böle bişi diildir...çok zor bi ameliyatmış bitanem...benim annemin göğsunden fibrokist aldılar çok basitti...lokal yaptılar...ben öle bişi sanmıştım ama benimki çoz zor geçti.. 2,5 saat sürmüş ameliyat...off offff....:çok üzgünüm:

Allahdan en kısa zamanda acil şifalar dilerim canım
gelmiş geçmiş olsun, duymamışım özür dilerim şimdi farkettim walla
ailenle bebişinle sağlıklı huzur dolu nice nice mutlu seneler geçiresin tatlım

Allahdan en kısa zamanda acil şifalar dilerim canım
gelmiş geçmiş olsun, duymamışım özür dilerim şimdi farkettim walla
ailenle bebişinle sağlıklı huzur dolu nice nice mutlu seneler geçiresin tatlım

çok teşekkürler tatlım benim...AMİNNN inşallah tijenim ya....ÇOK İHTİYACIM VAR HUZURAAAAA...:Saruboceq:

çok teşekkürler tatlım benim...AMİNNN inşallah tijenim ya....ÇOK İHTİYACIM VAR HUZURAAAAA...:Saruboceq:

tatlım sıkma canını artık derinnnn bir nefes al ve şöyle düşün allah başka acı keder sıkıntı vermesin, problemin ne olduğu bulunmuş ve tedavisinide oldun , kurtuldun gelecek günlerini düşün ve bir an önce iyileşmeye bak kaydirigubbakcemile3
(ya tedavisi olmayan bi rahatsızlık olsaydı :( allah korusun)

Hürremciğim çok geçmiş olsun canım yeni öğrendim tatlım...
Dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun ... çocukların nasıllar?.. a.s.:nazar:

Back