Hürrem Ameliyat oldu.....!!!

cokk gecmios olsun
inanki cok üzüldüm
ayni sorunu bende yasadim 1 ay bile emziremeden sütüm kesildi
ve bi kac aydirda gögüslerim cok agriyo özeliklede sol olani
neyse simdi kokrmaya baslaidm en iyisi yarin tlf acip acilen dr gideyim

tekrardan cok gecmis olsun cok üzüldüm ins tez zamnda iyilesrsiniz

çok teşekkür ederim tatlım.. inşallah sende sorun benim ki gibi değildir.. benim her iki göğsümde de vardı ... ve iki göğsümdedn de ameliyat oldum.... ewet tatlım bencede hemen dr git derim beklemenin anlamı yok .. ben bekledim sonuç bu oldu...hep korkudan aslında inanki.. zamanında gitseydim belki çok basit bi şekilde çözülebilirdi...

tamam ablacigim cok saol ilgilendigin icin
tekrardan cok gecmis olsun ins tez zamnda iyilesrsin dualarim seninle olacakŞeniz

tamam ablacigim cok saol ilgilendigin icin
tekrardan cok gecmis olsun ins tez zamnda iyilesrsin dualarim seninle olacakŞeniz

ÇOK teşekkürler tatlım benim.....tatlı dillim..opuyorumnanaktan..
RABBİM seninde yar ve yardımcın olsun inşallah....:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın,
Sağlıklı ve mutlu olun inşallah.

tatlım çok gecmiş olsun a.s..çok şükür ki patoloji sonuçların temiz çıkmız ,gözün aydın.
inşallah birdaha yaşamassın.açil şifalar :teselli:

çok geçmiş olsun, allah en kısa zamanda şifanı verirde bebişinle vakit geçirmeye başlarsınız opuyorumnanaktan

Hürremcim çok geçmiş olsun...
Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.

canısı çok geçmişler olsun
tatlım takma ne olur kızını yaşayacağınız güzel günleri düşün
iyi ol lütfen :1hug:

geçmiş olsun.sevdiklerinizle sağlıklı ve mutlu yaşam sürün.opuyorumnanaktan

geçmiş olsun..bundan sonra herşeyin en güzeli en huzur vereni seninle ve kızınla olsun tatlım inşallah.......

cok gecmis olsun cnm allah baska keder vermesin insalah saglik dolu yillar gecirmen dilegiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…