Ben 7 günü görürsem 10 güne tamamlamayı dünüşüyorum.. Hurmayı eşim çarşıdan almış çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum açıkçasıMaşallah
Kaç gün sürecek bu detoks
Bir de yoğurt ev yoğurdu mu
Hurmayı nerden alıyorsunuz
Oo 7 gün bile çok gibiBen 7 günü görürsem 10 güne tamamlamayı dünüşüyorum.. Hurmayı eşim çarşıdan almış çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum açıkçasıYoğurt ev yoğurdu değil normal market yoğurdu. Ama ev yoğurdu olması öneriliyor.
MaşallahBunu eşimde yaptı yaklaşık 10 kilo verdi ama o bunun yanında ceviz de tüketti kolay kolay da alınmıyor kilolar ama ben çok acıktım için yapamadım
Tam hatırlamıyorum ama 2-2.5 ayda sanırımMaşallah
Kaç günde verdi bu kiloyu
Yani aslında bazı bünyelerde daha kısa zamanda da etki edebiliyomuş. En az yok ama çok uzun önermiyolar.Oo 7 gün bile çok gibi
Tek tip beslenmr çünkü
Ben yaparsam en fazla 3 gün yapabilirim
En az 7 mi olmalı peki
2 ay cok uzunTam hatırlamıyorum ama 2-2.5 ayda sanırım
Yok iki ay sürekli yapmadı canım ara ara normal yemek de yedi ama normal yediği zamanlarda bile ekmeği az yedi yada ekmek yerine ceviz yedi o da aralıklarla yaptı 7 ser gün2 ay cok uzun
Cok riskli ya
canım sonucunu mutlaka yazYok iki ay sürekli yapmadı canım ara ara normal yemek de yedi ama normal yediği zamanlarda bile ekmeği az yedi yada ekmek yerine ceviz yedi o da aralıklarla yaptı 7 ser gün
ay inşallah. ben bugun 700 gr daha vermişim. 2 günde toplamda 2,200 kg oldu. bu çok motice edici :)Merhaba bende bugün başladım. Geç uyandığım için öğlen 12 gibi bir kase yoğurt 7 hurma yedim. Birazdan (19.00) akşam yemeği olarakta aynısını yiyeceğim. Öğlen sade soda ve türk kahvesi içtim. Spor yapamadım ama temizlik yaptım. Evde olduğum ve küçük bir oğlum olduğu için o uyuduğu zaman ‘leslie 2 mil’ yapmayı düşünüyorum. Umarım çok güzel zayıflarız
boy: 170 cm
Başlangıç kilom: 91.7
3 gün yapanda var, 5 gün yapanda var ,7 gün yapanda var hatta abartıp 21 gün yapan varmış ama ben en doğrusu 7 gün dıye duydum. o yuzden ben max 7 gün hedef koydum kendıme pazartesi başladım. bugun3. gün hafta içini tamamlarımda hafta sonu nolur bilmiyorum :)Maşallah
Kaç gün sürecek bu detoks
Bir de yoğurt ev yoğurdu mu
Hurmayı nerden alıyorsunuz
maşallah ne kadar guzel kılo vermıs darısı basıma. ya benım işyerınde arkadaslar yaptılar verdıler 3 5 kılo bır tanesı cok ıstıkrarlı yaptı toplamda 12 kg verdı bend eyapamam dıyordum hadı bı cesaret bısmıllah dedım . acıkıyorsun evet amayanı onları yedıkten sonra tokluk hıssedıyorsun şişmiyor karnın ama doyuyorsun yanı. bırde hurma ınanılmaz tatlı ıstegını alıyor. ben yemek yemeyı cok seven bırıyım pis boğazım yanı ama 2 gundur hıc bırsey canım ıstemıyor. cevizde mantıklıymıs . ya çeşitlendırılebılır burdakı amac zaten yogurt yag yakıyor hurmada xayıflattgndan degıl cok saglıklı oldugu ıcın o aclıkta vucudun butun ıhtıyaclarını karsılıyor. yanı buna bır avuc cevız bır avuc badem eklesen cok bır sey fark etmez. aldıgın kalorı artar bıraz ondada gun de 1 kg degıl 700 gr verırsın .Bunu eşimde yaptı yaklaşık 10 kilo verdi ama o bunun yanında ceviz de tüketti kolay kolay da alınmıyor kilolar ama ben çok acıktım için yapamadım
uyanınca kaç gr gitiş yaz bize :)Merhaba bende bugün başladım. Geç uyandığım için öğlen 12 gibi bir kase yoğurt 7 hurma yedim. Birazdan (19.00) akşam yemeği olarakta aynısını yiyeceğim. Öğlen sade soda ve türk kahvesi içtim. Spor yapamadım ama temizlik yaptım. Evde olduğum ve küçük bir oğlum olduğu için o uyuduğu zaman ‘leslie 2 mil’ yapmayı düşünüyorum. Umarım çok güzel zayıflarız
boy: 170 cm
Başlangıç kilom: 91.7
Aynen eşim le şuanda da diyetisyen eşliğinde diyet yapıyoruz ueni başladık haatta bundan verim alamazsam devam ederim hurma yoğurda dedi .maşallah ne kadar guzel kılo vermıs darısı basıma. ya benım işyerınde arkadaslar yaptılar verdıler 3 5 kılo bır tanesı cok ıstıkrarlı yaptı toplamda 12 kg verdı bend eyapamam dıyordum hadı bı cesaret bısmıllah dedım . acıkıyorsun evet amayanı onları yedıkten sonra tokluk hıssedıyorsun şişmiyor karnın ama doyuyorsun yanı. bırde hurma ınanılmaz tatlı ıstegını alıyor. ben yemek yemeyı cok seven bırıyım pis boğazım yanı ama 2 gundur hıc bırsey canım ıstemıyor. cevizde mantıklıymıs . ya çeşitlendırılebılır burdakı amac zaten yogurt yag yakıyor hurmada xayıflattgndan degıl cok saglıklı oldugu ıcın o aclıkta vucudun butun ıhtıyaclarını karsılıyor. yanı buna bır avuc cevız bır avuc badem eklesen cok bır sey fark etmez. aldıgın kalorı artar bıraz ondada gun de 1 kg degıl 700 gr verırsın .
bence bu dıyetlede yapılabılır. yanı soyle ısyerınde benımle bırlıkte yapan dıger arkadasın esı kılolu ve yemek yemeyı cok sever. aksamları bır haftadır esıne destek olmak amaclı oda yemek yemeyıp hurma ve yogurt yıyormus 3,5 kılo vermıs bır haftada ve dıger ogunler hıc dıkkat etmemıs. ama tabı onun kılosu cok fazla oldugu ıcın bu rakam fazla. ama sabah aksam dıkkat edıp aksamda bu sekılde devam edılebılır.Aynen eşim le şuanda da diyetisyen eşliğinde diyet yapıyoruz ueni başladık haatta bundan verim alamazsam devam ederim hurma yoğurda dedi .
Hakikaten hurma tatlı isteğini çok güzel bastırıyor