Hurma yoğurt diyeti ni benle beraber uygulamak isteyenler buraya

Baktım ama konun baya geçmiş geçen senenin yakınlarda kimse yazmamış bde bende iki hafta önce yaptım 4 günde 2bucuk kilo verdim şuanda 61 kiloyum 55 e falan düşmek istiyorum sen kaç kilosun şimdi

Baktım ama konun baya geçmiş geçen senenin yakınlarda kimse yazmamış bde bende iki hafta önce yaptım 4 günde 2bucuk kilo verdim şuanda 61 kiloyum 55 e falan düşmek istiyorum sen kaç kilosun şimdi

Ben o zaman 58 ile başladım 4 kg gitmişti çok uzun süre almadım şu ara saldım biraz 56 kg.
52 olmam lazım.
Yapsak mı tekrar ?

Günaydın olabilir bnde yapmak istiyorum 61 kiloyum 54 55 olmam lazım ama bnm doğumdan sonra göbeğim sarkti biraz o nasıl gdicek bilmiyorum ya

Slm kızlar :halay: yazdıklarınızdan çok etkilendim. 62 kiloyum 55 olmak istiyorum.Bende başlamak istiyorum ama şöyle net bir sonuç alan var mı acaba motive olmamı sağlayacak :KK76::KK52:

Merhaba arkadaşım :-) Ben sürekli yapmıyorum arada uyguluyorum ama uyguladigim zamanlarda olumlu sonuç alıyorum denemeni tavsiye ederim ben bu diyetle 63 kilodan 60 kiloya düştüm sürekli uygulamadigim halde ama bu diyetin yanında spor yada evde hareket yapman gerek yoksa vücudun sarkar

X