Kızlarrr selamm yarın itibariyle hurma yoğurt diyetine başlıyorum. Kendimi motive edebilmek için gün gün buraya neler yaptım nasıl geçti paylaşacağım. Daha önceden 57'den 50 kiloya düştüm ama şimdi 4 kiloyu geri aldım. Bir de regl oldum bugün onun da etkisi var sanırım Hurma-yoğurt diyetini 10 gün yapıp bu 10 günün sonunda sonucumu da sizinle paylaşacağım. Normalde diyet şu şekilde;
sabah- öğle- akşam olmak üzere 1'er kase yoğurt ve her öğüne 7'şer hurma yiyorsunuz toplamda 1 günde 3 kase yoğurt ve 21 hurma yemiş oluyorsunuz ben bu regl dönemimden dolayı bu sıra aşırı tatlı tükettiğim için sadece yoğurtla yapıcam belki arada hurma yerim diye düşünüyorum. Uygulamak isteyen varsa yorumlarda buluşalım motivasyon için iyi olurr
sabah- öğle- akşam olmak üzere 1'er kase yoğurt ve her öğüne 7'şer hurma yiyorsunuz toplamda 1 günde 3 kase yoğurt ve 21 hurma yemiş oluyorsunuz ben bu regl dönemimden dolayı bu sıra aşırı tatlı tükettiğim için sadece yoğurtla yapıcam belki arada hurma yerim diye düşünüyorum. Uygulamak isteyen varsa yorumlarda buluşalım motivasyon için iyi olurr