• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hurma diyetine başlıyorum!:)

Mervetolgali

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
300
254
23
28
Arkadaşlar 3 ay önce doğum yaptım ve malum sezaryen göbeği dediklerinden şuan bende de mevcut. Aşırı derecede sinirlerim bozuluyor oturunca üç kat sarkmış bir göbek görmek çok sinir bozucu. Hurma diyetini bilmeyenler için; 7 gün boyunca 3 öğün olmak üzere her öğünde bir kase yoğurt ve sadece 7 hurma tüketiliyor yani toplamda günlük 21 adet hurma ve 3 kase yoğurt. Çok faydalı olduğu hakkında da bir çok yazı mevcut internette. İnşallah dayanırım diye umut ediyorum :) Bu arada boy 160 kilom 54.5 Haydi bismillaah :) Katılmak isteyenleri bekliyorummm :)

Kızlar kahvaltımı yaptım 7 hurma fazla geldi bende 5 tane yedim bi kase dolusuda yoğurt yedim karnım gayet güzel doydu şimdilik iyi gidiyor bakalımm :)

Akşam yemeği olarak şuan yine 5 hurma bi kase yoğurt yiyorum ama felaket baş ağrısı var bir de çook başım dönüyor :( Açmısınız derseniz midem dolu aslında ama psikolojik bir açlık mevcut :((

ben buna dayanamam :D tansiyonum düşüyor ve kendime gelemiyorum. siz bide çocukla uğraşıyorsunuz nasıl dayanıyorsunuz?

Kızlar malesef ikinci gün bozdum ben bazı olaylar yüzünden ama kendime diyet listesi hazırladım bi haftada bi kilo verdim spor yapmıyorum devam edicem bakalım inşallah vermeye devam ederim

Back