Hurma diyeti yapıyorum 🔥

Pelusayicik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2021
147
483
Yarın HURMA DİYETİ’ne başlıyorum.. Benimle birlikte başlamak isteyenler yazabilir

Dayanabilirsem 7 gün yapmayı düşünüyorum..

Günde 3 öğün yapacağım. Her öğünde 7 hurma ve 1 kase yağsız yoğurt yiyeceğim...

Bol su ve yeşil çay içeceğim..

Kahve içmesem daha iyi ama ben 1 bardak Türk kahvesi içmeyi düşünüyorum..

Sabah güncel kilomu paylaşacağım..

Bol sabır diliyorum ve boll kilo kaybı

Son düzenleme:
Bu sabah 64.1 kiloyum bu başlangıç kilom.. Aslında dünden bugüne baya ödem almışım ama olsun şimdi hepsini verme zamanı

2 gündür hurma diyeti yapıyorum.. Sabahları süt içtim öğlen ve akşam yoğurt yedim
64.1 ve bol ödemli bir kiloyla başladım.. (900 gramını bir gün önceden almıştım) Şimdi ise uzun zamandır görmediğim 61.8 kiloyum.. Mükemmel benim için

7 gün yapamayacağım için üzgünüm.. Bugün son günüm yarın kilomu güncellerim.. Ama direnç kilolarımda kesinlikle yapacağım

Ayy bende yapsam ne güzel hemen vermişiniz ama regli beklemem lazım hurma ve yeşil çay ödem atıcı bunlar demi bebek istediğim için ama iyiki denk geldi böyle bişeye ihtiyacım vardı uygun zamanda hemen başlayacam

Evett ödem atıyorlar ama okuduklarıma göre 1 hafta yapınca yağdan kilo gidiyormuş
Bence de yapın ben de bu kadar beklemiyordum

Selam canım diyetin nasıl geçti bende düşünüyorum ama hurmayı sevmediğim için sürekli erteliyorum etkisi oldu mu

Hurma bagirsaklarimi çalıştırıyor, detoks yapıyorum :))

Merhaba kızlar devam eden var mı pazartesi inşallah bende başlamaya niyet ettim.

Devam eden varsa süreç nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…