Kötü olmuş. O kadar yeme içme sonra hızlı bir şekilde kilonun gelmesi kötü.Kızlar ben geçen ay Ender saraçtan dinledim bu diyeti ve 5 gün dayanabildim 2 buçuk kilo verdim rahatlamıştım bıraktığım gün başlangıç kiloma döndüm o kadar aç kaldığım yanıma kar kaldı
Diyeti bıraktığında hemen kilolar geri gelirse normal degil. Tabiki yeme içmeye dikkat, edilmesi gerek. Fakat vücut bir anda yiyip içtiginizde yag tutmaz sonuçta.Benim verdiğim kilolar geri gelmedi. Dikkat etmesem gelir tabi.
Nasıl gidiyor kaçıncı gündesin Bilgi veriri misinMerhaba hanimlarr
Ben de dün başladım bu diyete. Bir hafta yapmayı düşünüyorum
Başlangıç kilom: 72.5
İnşallah 68lere inebilirim
Umarım bittikten sonra verdiklerinizi almazsınız arada yazar mısınız durumunuzuBugün 3.gunum ve super gidiyor. Bu diyette ilk gün bas ağrısı oluyor ama sonraki gunlerde alışıyorsunuz.
3.gunun sonunda 69.8 ciktim yani 2 bucuk kilo kadar gitmişbu harikaa. Ben pazar gününe kadar devam edicem. Sonra bir hafta ara verip tekrar bir 5 günlük yapmayı düşünüyorum
Ben de öyle yiyordumkızlar selam
bende bugün başladım bu diyete
çok zor oldu 2 öğün
şimdi akşam napıcam bilmiyorum
ben yoğurtla hurma ikilisini hiç yakıştıramadım lezzet olarak sanırım ondan zorlanıyorum
ayrı ayrı yesek de oluyor mu kızlar
mesela önce yoğurdu ardından hurmayı
çok zorlancam kızlar ama pes etmek asla yok
kızlar selam
bende bugün başladım bu diyete
çok zor oldu 2 öğün
şimdi akşam napıcam bilmiyorum
ben yoğurtla hurma ikilisini hiç yakıştıramadım lezzet olarak sanırım ondan zorlanıyorum
ayrı ayrı yesek de oluyor mu kızlar
mesela önce yoğurdu ardından hurmayı
çok zorlancam kızlar ama pes etmek asla yok
Evet aslında o önemli bir detay. Kilo verdigimizde vücuttan su mu gidiyor, kas mı kaybediyoruz yoksa yağ kaybımı var? Evde vücut kitle endeksini gösteren bir tartınız olsaydı bunu anlayabilirdiniz aslında. Su içmek çok önemli. Kastan giderse eyvah eyvah... Su zaten demiyorum... Ama yağdan giderse süper tabiselam kızlar bugün 5.günüm
iyce alıştım diyebilirim 7 hurmayı bile bitiremiyorum öğünlerde
bugün zayıfladığımı herkes farketti nasıl mutlu oluyorum
ama bitince tartılacağım için kaç kilo gitti bilmiyorum
giyemediğim pantolonumu rahatlıkla giyebildim
umarım bitirince de dikkat edip koruyabilirim
sadece 2 gündür belim ağrıyor ona takıldım
acaba kaslarımda güçsüzleşiyor mu diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?