HURMA DETOKSU İLE BAŞLIYORUM

dünkü menümüde paylaşayım

sabah maydanoz kürü
7 hurma + 1 ayran

öğle
7 hurma+ pul biberli yoğurt

ara
1 ayran

akşam
7 hurma + yoğurt

30 dk eliptik yapıldı. ama dukan bira içemedim dün. içemememin nedenide çok komik. yeşil çayı demledim. üzerine limonu sıktım. sonra sodayıda boşalttım. koydum bi bardağa ama renginde bi tuhaflık var çözemedim. sonra bi yudum aldım. tatlımı tatlı ben şok. meğer karpuzlu soda boşaltmışım yanlışlıkla. evde sade soda kalmmış meğer. tabi içmedim bıraktım. emeklerimi bi karpuzlu soda ile çöp edemem.

Bu sabah yine maydanoz kürü ile başladım güne. bu kürün cilde iyi geldiğinide duydum. zaten inanılmz tuvalete çıkartıyoru ve çok tok tutuyor.

kahvaltı
5 hurma+ 1 ayran

1 lt su bitti bile.

birazdan öğle yemeğimi yerim
6 hurmam kaldı+ 1 kase pul biberli yoğurdum var.

akşamıda bu şekilde kapatırım inşallah. ama hurmam bitti gidip hurma almalıyım mutlaka.
yarın günde 2 öğün şeklinde beslenmeyle devam edeceğim. sabahları yine maydanoz kürü olucak. öğlen 12 de evden getirdiğim yemeğim. ekmek + pilav+makarna+kızartma tüketmeyeceğim. aburcubur saymıyorum bile. akşamda 8 de evde oluyorum. hafif 1 porsiyon yemekle kapatacağım. ya çorba ya salata yada 1 tabak yemek
dukan bira akşamları yine devam edicek. eliptikte devam edecek fakat haftaya youtube dan başka bir egzersiz yapmayı planlıyorum yarım saat kadar.

Selam. cuma günü iyi giden hurma detoksum , akşamı eşimin keyif yapalım diyerek patates + tavuk yiyelim demesiyle son buldu. birazda alkol aldık çünkü. kötü oldu ama böyle özel zamanlarda hayır diyerek hevesini kırmak istemiyorum. neyse tabi cumrtesi sabahı tartılmadım bile. ama kendime verdiğim sözdende vazgeçmedim.
cumartesi + pazar+pazartesi sabahları yine maydanoz kürümü yaptım. günde 2 öğün beslendim. abur cubur tüketmedim. ama kahvaltıda ekmek tükettim. dün akşamda makarna ve mozaik pasta yedim saat 5 gibi.
ama neyse bugün tekrar sahalardayım ve bırakmadan devam edeceğim inşallah.

bugünkü başlangıç kilom 60.4 yani cuma sabahki kilomla başlangıç yaptım bugün. 3 günlük tatilden sonra kilo almayak başlamak beni motive etti.
saat 12 gibi öğle yemeğim var. evden sebzeli makarna getirdim. sadece onu yiyeceğim. akşamda hafif geçirmeyi planlıyorum.
şuana kadar 2 filtre kahve içtim ve 1 lt suyum bitmek üzere.
yarın sabah 59 görmeyi hedefledim hadi bakalım hayırlısı.

ama hurma detoksu gerçekten bugüne kadar yaptığım detoksların içinde en iyisi. birkaç gün fazlamı kaçırdınız hemen 1 yada 2 gün bu detoksu yapın tamam bitti gitti. çünkü gerçekten çok tutuyor. ve canınız hiç tatlı istemiyor.

öğlen 12 de açılış yaptım 1,5 tabak sebzeli yoğurtlu makarna yedim. biraz çok geldi bu yüzden akşama pek bişey yemeyi düşünmüyorum. yarın 59 görmem gerek çok kararlıyım.
az önce 1 avuç leblebi yedim şekersiz şeftali çayı ile.
akşama youtube kanalında tk 500 videosu var yarım ssat onu yapacağım.
ve soda+yeşil çay+limon karışımını içeceğim.

selam bu hatun bu sabah itibari ile 59,7 yi gördüüüüüüü
görücem demiştim. ve dün akşam yemek yemedim sadece yarım muz ve 5-6 adet çilek yedim o kadar
yeşil çay+soda+limon karışımımıda içtim.
ve sonuç muhteşem gidiyorum.
akşam 9 da yeme işini bıraktım ama 8 de bıraksam daha iyiydi.

bu sabah tk500 videosu ile sporumu yaptım işe gelmeden önce. 1 lt suyum bitti.
saat 12:00 de 2 adet çiğköfte dürüm ve ayran yedim
biraz öncede 1 adet elmalı turta yedim. yemesem iyiydi.
akşama ıspanağım var yoğurtlu ekmeksiz ondan yiyeceğim 8 de.
yine sodalı karışımımı içerim böyle

cumartesi sabahı 58 görmeyi hedef koydum kendime böyle küçük hedeflerle daha iyi motive olacağıma inanıyorum.

bu arada sabah yine maydanoz kürümü yaptım. bu sefer içine 1 dilim yeşil elma ve biraz taze nanede koydum daha lezzetli oldu tavsiye ederim

selam
dün akşam yoğurt ıspanak ve biraz makarna yedim.
dukan bira içildi.

hedefim aynı cumartesi 58 i görmek

selam uzun zaman sonra yine geldim buralara.
perşembe günü tatile çıkacağım. sabah 60 kilo geldim tartıda. dedimki benim kurtacı hurma detoksum var hemen 3 gün yapayımda en azından 57-58 göreyim gitmeden. burayada yazmak istedim daha motive edici olsun.

sabah 1 kase yoğurt yedim içine maça çayı döktüm ananaslı. çok güzel oldu bu arada. detoksumu tuvalete çıkarakta desteklemek istedim.

öğle
7 hurma + 1 kase yoğurt yedim.

akşam 5 gibide yine 7 hurma ve 1 kase yoğurdum var.

şimdiye kadar 1 lt su içtim. akşama kadar 2,5 bitiririm.
spor yapabilirmiyim bilmiyorum.

yarın sabah bakalım kaç kilo geleceğim.

Selam dün akşamda menüme sadık kaldım ve günü kapattım.
üstüne birde 2 saat falan alışveriş merkezinde gezdim hareket oldu.

veee bu sabah itibari ile 58.7 kg. geldim. bir günde giden 1.300 gr ödem oldu çok mutlu oldum. inşallah perşembe sabahına 57 göreceğim.

ama bu sabah malesef bozuldu. arkadaşlar kahvaltı günü yapalım demişler simit almışlar. bende 1 adet simit yedim.
ama akşama yine yoğurt hurma yiyeceğim bırakmak yok. hatta telafi etmek için akşama spor yapacağım evde.
bakalım sabah kaç geleceğim.

Hurma almaya gidiyorum ben de yapcam

selam günaydın sayfam
bu sabah itibari ile yine 58.7 geldim. bunda adet olmamında etkisi var, dün simit yememinde. ama akşam hurma yoğurt dışında bişey yemedim.
bugünde hurmam ve yoğurdum var yanımda.
yarın sabah tatile çıkıyorum.
ama karar aldım pazartesi sabah sıkı bir diyete başlıyorum. ciddi anlamda hem spor hem diyet yapacağım.
hedef 52-53

menü
öğle ilk öğün 12 de
peynir zeytin domates salatalık yeşillik (iş yerinde olduğum için)

ara
mutlaka yeşil çay
yanında ya meyve yada hurma yada hurmalı kurabiye

akşam 8 de ( evde olduğum için )
yeşil salata
yanında ya köfte ya tavuk yada balık yiyeceğim

ekmek karbonhidrat şeker makarna pilav olmayacak.

ya eliptik yapacağım yada youtube videoları
öğle aralarımdada yürüyüşe çıkmayı planlıyorum.

bu sefer olucak inanıyorum başarıcam. gerçekten 58-60 arası gidip gelmekten yoruldum. sürekli karnım içimde geziyorum. yanlarım pörtlüyor hep bir göbek saklamaca. işkence ediyorum kendime.
1 ay sıksam kendimi olucak biliyorum.
işte o bir ayı 12 ağustosta başlatıyorum. pazartesi görüşmek üzere

selam ben geldim günlüğüm. giderken 58 dim geldim tatilden ve bugün itibari ile startı veriyorum.
güncel kilom 60.5 kg

neden bugün başladım çünkü dün evlilik yıldönümümüzdü akşam dışarıda yedik falan başlamadım.
ama artık bugün başladım. hatta eşimde akşamları yemek yememeye karar verdi beraber başladık. akşamları sadece meyve yada kahve çayla geçiştireceğiz.

bugünkü menüm
öğle 12:00
peynir+domates+salatalık+zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 kutu ayran

ara
şeftali
armut

akşam 20:00
ızgara köfte
salata

bu akşam yiyoruz çünkü köftemi sabahtan çıkarmıştım.

dukan biramı içiyorum
2,5 lt su tamamlayacağım

akşama yarım saat spor yapmayı planlıyorum. hergün tartılabilirim. tartıldıkça buraya yazacağım
hadi bu sefer olsun inşallah.

selam bugünki kilom aynı 60.5

menüm
zeytinyağlı kabak yemeği
1 dilim kepek ekmeği
ayran

ara
4 dilim bitter çikolata
armut

tk 500 video yapıldı yarım saat (sabah 5,30 da kalkıp yaptım)
sular içiliyor

dün akşam saat 16.30 da 1 adet lahmacun ve 1 ayran içtim.
dünkü toplam kalorim 833 oldu.
aralıklı oruç şeklinde besleniyorum. günlük almam gereken kalori 1330 ama dün biraz az oldu.
12-8 saatleri arası besleneceğim. dün 12-16.30 arası beslenmiş oldum.

ilk gün 60.5
3. gün güncel 59.7
fark 800 gr.

bugünkü menüm

ton balıklı salata
ayran
1 dilim kepek ekmeği

ara
yeşil çay
hurmalı diyet kurabiye 1 adet

akşam 17:00
yoğurt + orman meyveleri + 2 kaşık granola + 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi (karıştırdım hepsini)

spor bugün yapmadım. yarın sabah yaparım.
su 2 lt bitmek üzere 2,5 tamamlarım.
toplamda almış olduğum kalori 1148 oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…