- Konu Sahibi prensesss016
-
Gelişmeleri yazın takipteyim sizi. Ben eliptiği 20 dak dan fazla yapamıyorum çok yorucu ama kesinlikle yürüyüşten daha etkili benceMerhabalar. yıllardır burda olmama rağmen sanırım ilk defa konu açıyorum buradabelki daha iyi motivasyon sağlayabilirim. katılmak isteyenleri beklerim.
boyum 1.57
kilom 61,1
yaş 38
evli 2 çocuk sahibiyim.
hedefim 55 olmak en kısa zamanda
yarın itibari ile hurma detoksu ile start veriyorum yolculuğuma.sabah-öğle-akşam 7 hurma+1 kase yoğurt ile besleneceğim 3 gün boyunca. daha sonra aralıklı oruç ile devam edeceğim.
ayrıca her gün 30-45 dk eliptik yapıyorum.dukan bira ile de destekleyeceğim. böyle hadi bakalım hayırlısı...
merhaba hoşgeldiniz.Gelişmeleri yazın takipteyim sizi. Ben eliptiği 20 dak dan fazla yapamıyorum çok yorucu ama kesinlikle yürüyüşten daha etkili bence
Aynen benim de salonumda dizi açıyorum izlerken yapıyorum tabi ben başlayalı bir kaç ay oldu o yüzden henüz yarım saat ancamerhaba hoşgeldiniz.ben 8 yıldır kullanıyorum eliptik hemde salonumun ortasında hiç bırakmadım. arada ara veriyorum ama yine başlıyorum. çok seviyorum onu. ben 1 saate kadar yapabiliyorum. ama genelde 30-45 dk arası yapıyorum. açıyorum televizyonu herkesler otururken ben eliptik yapıyorum.
olsun yinede çok iyi. yaptıkça çoğaltırsınız zaten. bende en iyi spor aletlerinden biri olduğunu düşünüyorum eliptiğin. hatta yürüyüş bandımı eliptikmi diye soran çevreme direk eliptik diyorum.Aynen benim de salonumda dizi açıyorum izlerken yapıyorum tabi ben başlayalı bir kaç ay oldu o yüzden henüz yarım saat anca
Bu detoks kaç günde ne kadar kilo vermeyi vadediyor acepbu arada şuan çok iyi gidiyor.
sabah maydanoz kürü
yarım bardak süt + 7 hurma
öğle 12:00
1 kase pul biberli yoğurt + 7 hurma
su 1 lt bitirdim.1 fincanda yeşil çay içtim.
Takipteyim bende yapiyorum. Sonuckari merak ediyorum ins guzel olurgünaydın herkeslereeeeee
ben sözümü tuttum önce kendime ve başladım bugün hurma detoksuna.akşam arkadaşımın doğum günü vardı. biraz kaçırdım hatta abarttım. bu yüzden sabah 62,2 geldim tartıda. bu şekilde başlıyorum.
sabah
maydanoz+yarım limon ve 1 salatalık blenderdan geçirdim detoks suyu hazırladım önce onu içtim.bunu her sabah uygulamayı planlıyorum. hem içim temizlensin hemde midem.
sonra yarım bardak süt içtim. şimdi 7 hurma hakkım var öğlene kadar
güzel olucak güzel inanıyorum
ben 3 gün yaptığımda 2-2,5 veriyorum yani ödem atıyorum. ama 7 gün yapanlarda var o kadar uzun yapamam. ben biraz bayram şişkinliğim gitsin diye yapıyorum.Bu detoks kaç günde ne kadar kilo vermeyi vadediyor acep
eğer 7 gün yapabilirseniz çok iyi verirsiniz bence ben o kadar yapabileceğimi sanmıyorum. şimdilik hedefim 3 gün. sizde gelişmeleri paylaşın bizimle motivasyon olsun4nisanda 65dim. Son 3haftada 2.5kilodan fazla aldim galiba onu verip normal beslenmeye gecmeyi dusunuyorum. Benim hedef7gun yapmak hurma detoksunu.
Ayy bende geliyor
Sevinirim bekliyorumAyy bende geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?