- 2 Ağustos 2013
- 34.122
- 101.491
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Herkese selaaaaam. Aranan Hünkar bulundu
İftar Sofram
Yayla Çorbası
Hünkar Beğendi
Kuru Patlıcan Dolması ve Sarma
Salata
Supangle
İlk önce ana yemek ile başlayalım
Malzemeler
Kuşbaşı et
Soğan
Sarımsak
Domates
Sıvıyağ
Tuz
Baharatlar
Beğendi İçin
Tereyağ
Un
Kaşar
Süt
Közlenmiş Patlıcan
Tuz
Karabiber
İlk önce etlerimi düdüklüde haşladım. Daha sonra tavada soğan sarımsak ve domates ile pişirdim
Daha sonra beğendi için tereyağını eritip unu kavurdum. Kavrulan una patlıcan ve sütü ekleyip karıştırdım. Kaynamaya başlayınca kaşar peyniri tuz ve karabiberi ekleyip kapattım
Sunum için beğendiyi yayıp üzerine eti koyuyoruz
Supangle için Malzemeler
Süt (Bitkisel süt ile denedim güzel oldu)
Un
Kakao
Şeker
Yumurta sarısı
Çikolata
Tereyağı
Buzlu veya soğuk su
Supangle için öncelikle un, toz şeker ve kakaoyu tencereye alıyoruz. 1 litre sütün önce 1 bardağını ve yumurta sarısını döküp iyice karıştıralım. Daha sonra kalan sütü ekleyip ocağa alıyoruz. Göz göz olup kaynayana kadar karıştırıyoruz. Kaynadıktan sonra içine tereyağ ve çikolatayı koyup iyice çırpıyoruz. İlk sıcaklığı gidene kadar bekleyip daha sonra soğuk su ya da buz ekliyoruz çırpıyoruz
Ve şimdi iftar sofram
İftar Sofram
Yayla Çorbası
Hünkar Beğendi
Kuru Patlıcan Dolması ve Sarma
Salata
Supangle
İlk önce ana yemek ile başlayalım
Malzemeler
Kuşbaşı et
Soğan
Sarımsak
Domates
Sıvıyağ
Tuz
Baharatlar
Beğendi İçin
Tereyağ
Un
Kaşar
Süt
Közlenmiş Patlıcan
Tuz
Karabiber
İlk önce etlerimi düdüklüde haşladım. Daha sonra tavada soğan sarımsak ve domates ile pişirdim
Daha sonra beğendi için tereyağını eritip unu kavurdum. Kavrulan una patlıcan ve sütü ekleyip karıştırdım. Kaynamaya başlayınca kaşar peyniri tuz ve karabiberi ekleyip kapattım
Sunum için beğendiyi yayıp üzerine eti koyuyoruz
Supangle için Malzemeler
Süt (Bitkisel süt ile denedim güzel oldu)
Un
Kakao
Şeker
Yumurta sarısı
Çikolata
Tereyağı
Buzlu veya soğuk su
Supangle için öncelikle un, toz şeker ve kakaoyu tencereye alıyoruz. 1 litre sütün önce 1 bardağını ve yumurta sarısını döküp iyice karıştıralım. Daha sonra kalan sütü ekleyip ocağa alıyoruz. Göz göz olup kaynayana kadar karıştırıyoruz. Kaynadıktan sonra içine tereyağ ve çikolatayı koyup iyice çırpıyoruz. İlk sıcaklığı gidene kadar bekleyip daha sonra soğuk su ya da buz ekliyoruz çırpıyoruz
Ve şimdi iftar sofram
Son düzenleyen: Moderatör: