Et Yemekleri Hünkar Beğendi - Söke Un Sponsorluğunda

Abla da çok beğendi. Birbirinden enfes ne güzel et yemekleri bunlar gözümüz gönlümüz bayram etti pearlcim ya bitanem ellerine sağlık. Başarılar dilerim.

Son düzenleme:
Abla da çok beğendi. Birbirinden enfes ne güzel et yemekleri bunlar gözümüz gönlümüz bayram etti pearlcim ya bitanem ellerine sağlık. Başarılar dilerim.
Senin güzel yorumunu okuyunca benim de gözüm gönlüm açıldı Elhan ablacığım ❤ çok teşekkür ederim

Emeğinize sağlık. Misafirlerime yapmıştım ama benim patlıcanlarım kozlenince çok karardı rengi siyah oldu yemeğimin. Sebebi nedir?
Teşekkür ederim , ben çok sık yaparım , kararmaz ,her zaman mangalda közlenmiş patlıcan kullanırım, o yüzden olabilir mi acaba, ya da patlıcanın cinsinden de olabilir

Teşekkür ederim , ben çok sık yaparım , kararmaz ,her zaman mangalda közlenmiş patlıcan kullanırım, o yüzden olabilir mi acaba, ya da patlıcanın cinsinden de olabilir
Sağ olun ben bir yıllık evliyim henüz çok tecrübem yok. Iki defa yaptim ikisi de karardı :/ fırında kozlemistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…