Humana Still Tea kullananlar

demirim

annesinin lokumu
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
5.383
6
156
39
Muğla
bebişime sütümün yetmediğini düşünerekten:çok üzgünüm: bi internet sitesi sayesinde gördüm ve kullanmaya başladım faydasını gördümmü açıkçası bende bilemiyorum bebeğim 40 güne kadar 10 dk.da bir emmek istiyodu şimdi ise 2-3 saat duruyo büyüdüğündenmidir yoksa bu çay sayesinde sütüm arttığındanmıdır bebişim artık rahatfisfisfis
aranızda kullanan var mı acaba?

:nazar:Canım,ben doğumdan sonra 2 kutu kullandım ve faydasını gördüm..bol bol su iç bu arada..oğlum 15.ayın içinde hala emziriyorum..

:nazar:Canım,ben doğumdan sonra 2 kutu kullandım ve faydasını gördüm..bol bol su iç bu arada..oğlum 15.ayın içinde hala emziriyorum..

sadece 2 kutu kullanıp bıraktınmı ben sürekli kullnıorum bu 3. kutu eskiden yarım saat emiodu şimdi 15 dk. yetiomu yetmiomu bilemicem bu ayın 18inde öğrenice
gerçi evde tarttım 1.200 gr. almış ama doğrumu tartıoruz onuda bilemiorum fisfisfisay anne olmak ne zormuş naniknanik

Ben de kullanıyorum.faydası da oluyor canım,ayrıca ısırgan otu çayı ve rezene çayı da içiyorum.Bu arada bol bol su da içiyorum.sütlerimizin bol olması dileğiyle :lepi:

sadece 2 kutu kullanıp bıraktınmı ben sürekli kullnıorum bu 3. kutu eskiden yarım saat emiodu şimdi 15 dk. yetiomu yetmiomu bilemicem bu ayın 18inde öğrenice
gerçi evde tarttım 1.200 gr. almış ama doğrumu tartıoruz onuda bilemiorum fisfisfisay anne olmak ne zormuş naniknanik

Evet canım,2 kutu kullandım,sonra gerek duymadım..oğlum 15.ayın içinde ,24 saatte ortalama 8 kere emiyor..

bende kullandım ama pek faydasını gormedım. en guzel sut yapan sey su su su. gunde en az 3-5 lıtre ıcın

3 lt tamamda 5 lt biraz fazla değilmi süt çoğalıcak die bu seferde böbreklerden olmayalım bnm bildiğim fazla su böbreklere zararlıdır günde 10-12 bardak yeter diolar buda 2-2.5 lt ye denk gelio ben elimden geldiğince sulu şeyler içiorum

humana haricinde milupayada bi el atıcam bakalım
gerçi bu aralar bebeğimde bi huy gelişti 5 dk. emio daha sonra sürekli memeyi ağzına alıp tekarardan hızlı bi şekilde bırakıo napıo anlamıorum bide 5 dk.sonra uykuya dalıo kaydirigubbakcemile3

Bebekler büyüdükçe sütü daha çabuk içiyolar. 5 dakikada neredeyse göğüsün tamamını boşaltabiliyrlarmış... Eee bide artık oynamayıda öğrendiğine göre .. bizimkide emip bırakıyordu, sağa-sola bakıp tekrar emiyodu...

Bende humana içiyorum ve kesinlikle sütü artırıyor.. Geçenlerde bitti iki gün içemedim sütüm hemen azaldı. Ben günde en az 3 kupa içiyorum... Kızım biraz daha büyüyene kadar içmeye devam...

Bu arada bencede 5 litre fazla.. Hangi doktora gittiysem üç litre yeterli dedi..beş litreyi nereye sığdıracak ki vücut, tuvaletten çıkamaz insan...

bende 3 hafta önce doğum yaptım sezeryanl.. stüüm hemen olmadı.. hastanede verdielr.. farkettim hemen.. şşimdi ikinci kutuyu kullanıyorum.. sütüm yetiyormu anlamıyorumki.. bunun dışında komposto meyve syu ve bol suda içiyorum.. ama gende yetip yetmediğini bilimiyroum:((

2 aylık kızıma sütüm yetmeyince aldım.faydasını görüyorum ama ablamın dediğine göre sulu meyve yemekten çok da fazla süt yapmıyomuş.benim gibi meyve sevmeyenler için ideal yani :) milupanın rezene çayının tadı midemi bulandırıyo içimi bayıyo ama bunun tadı da güzel.bikaç gün mama verdiğim için kızım emmemekte direniyo.çabalarım sonuç verirse kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.bence mamaya başlamadan alın koyun köşeye bi tane.

humanayı da ben de içtim...
ben erkenden hamile kalınca sütüm azaldı.. bazen hiç gelmiyodu... humanayı içince 5 dk içinde iniyodu...
ama milupanın hiç faydasını görmedim... zaten o poşet çay... içinde 20 tane var humanaya göre hem pahalı hemkötü...
hippin granül çayı var.. onu da deneyebilirsin...

hımm hippini de dymuştum milupa iyi geldi bana sütüm arttı ama sol göğsümde sağ göğüsüme göre daha az süt var napıcam bilemiorum sürekli onu emziriorum ama bu seferde gelmeyince bebeğim sinirleniyor hiç emmiyor

hımmm demekki kişiden kişiye değişiyo...ben milupanın faydasını görmedim çünkü...
benim de sol da sağa göre fazla olurdu... zaten ben 5,5 ay emzirebildim... hamile kalıca bırakmak zorunda kaldım...

anladıığım kadaryla herkes faydasını gormüş humananın.bende alıp koyayım bı kenara barı.gerçi doguma daha var ama.
bende doguma yakın alır koyarım

bende kullanıyorum bu çayı ve günde 3 büyük kupa içiyorum. gerçekten faydasını gördüm. tavsiye edrim

Kizlar bu caydan yurt disinda varmi acaba burda bulmam mumkunmu bilgisi olan varmi??cok ihtiyacim var...

Back
X