Humana Still Tea kullananlar

bende yeni kullanmaya basladim 24 saat olmadan azalan sütüm geri gelmeye basladi cok sükür hicbir markette bulamadim internetteki eczaneden siparis verdim 2 günde geldi almanyada fiyati 2,29€ cünkü still tee almanyadan türkiyeye geliyor almanca still tee emzirme cayi demek, birde ben günde 3 defada rezene anason, kimyon yayi iciyorum, Alkolsüz birada süt yapiyor ayrica vitaminliymis ebem söyledi, merak ettiginiz birsey olursa sorabilirsiniz.

benım doğum yapmama 15 gun var kısmetse.şimdiden içmeye başlasam bı zararı olur mu sızce=?hamıleyken de içilebiliyo mu?

süt için rezene anason ve keki karışımını öneriyor ebem. ayrıca çörek otu... humana çayını da doğumdan 15 gün öncesinde başlayın dedi. bakalım hayırlısı...

Suyun fazlası iyi değil ihyiyaç duydukça içilmeli akdi taktirde sütü kesebiliyormuş bu arada beyaz dut kurusunu kaynatın suyunu için posasını da tereyağında kavurup yiyin müthiş süt yapıyo tecrübeyle sabit

Buradan daha ucuza bulan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hamileligin son zamanlarinda tavsiyenle bir arkadasim icmeye basladi.kkimkzde sezaryen olduk.benim ilk iki gun sutum yokken onun still tea sayesinde ilk gun bile sutu vardi.oglum 6 aylik hala gunde 2-3 bardak ilikken icerim.eger icmezsem sutum acayip az.ama icince gercekten faydasi oluyo.

Merhaba burçin hanım. Ben 2 aydır emziriyorum fakat sütüm yetmedi yaklasik2 haftadır mama takviyesiyle Oğlumu buyutuyorum. Şimdi akşam faydasını gerçekten gorurmuyum. Ben maltana da alıp denedim alkolsüz malt içeceği ama pek işe yaramadı. Oğlu mu emzirme istiyorum mama takviyesi olmadan

Hamileligin son zamanlarinda tavsiyenle bir arkadasim icmeye basladi.kkimkzde sezaryen olduk.benim ilk iki gun sutum yokken onun still tea sayesinde ilk gun bile sutu vardi.oglum 6 aylik hala gunde 2-3 bardak ilikken icerim.eger icmezsem sutum acayip az.ama icince gercekten faydasi oluyo.
Merhaba burçin hanım. Ben 2 aydır emziriyorum fakat sütüm yetmedi yaklasik2 haftadır mama takviyesiyle Oğlumu buyutuyorum. Şimdi akşam faydasını gerçekten gorurmuyum. Ben maltana da alıp denedim alkolsüz malt içeceği ama pek işe yaramadı. Oğlu mu emzirme istiyorum mama takviyesi olmadan

çok sağlıksız bir ürün diye duydum instagramda gıda dedektifi diye bir bayan var gıda mühendisi tüm annelerin takip etmesini öneririm çok iyi bilgiler veriyor bu bayan araştırmıstı 3 günlük tüketilecek şekeri bir pakette alıyormuşşsunuz bi araştırın derim arkadaşlar

Sütü artıran tek şey emzirmek , bebek düzenli emmediği sürece hiçbir şey sütü artırmaz.Yeni annelerin acemiliğinden faydalanan mama firma üretimi çaylar.Çok pişmanım verdiğim paralara çaya ota yemeğe değil bol bol emzirmeye odaklanın arkadaşlar.

Sütü artıran tek şey emzirmek , bebek düzenli emmediği sürece hiçbir şey sütü artırmaz.Yeni annelerin acemiliğinden faydalanan mama firma üretimi çaylar.Çok pişmanım verdiğim paralara çaya ota yemeğe değil bol bol emzirmeye odaklanın arkadaşlar.
Emzirme önemli evet fakat oğlum boş meme almıyor. Sknti büyük yanı günde e en az 8 kez emzirme lazım ama gelin görün ki süt oludugu sürece emiyor bitince sinirlenip ağlamaya başlıyor. Bundan dolayı düZenli emzirme diye bisey olmiyo

Emzirme önemli evet fakat oğlum boş meme almıyor. Sknti büyük yanı günde e en az 8 kez emzirme lazım ama gelin görün ki süt oludugu sürece emiyor bitince sinirlenip ağlamaya başlıyor. Bundan dolayı düZenli emzirme diye bisey olmiyo
O zaman çözümü çaylar değil sağmaktır.Her emzirme sonrası kalan sütü sağar ya da aralarda sağarsanız sütünüz artar.Memelerin uyarılması boşaltılması lazım süt üretimi için.

Benim de iki aylik bebegim var sezaryen dogum yaptigim icin sütüm gec geldi basta korkmustum emziremiycekmiykm diye ama korktugum gibi olmadi allahtan bol su icin meyve kompostosu sekersiz bi de buğday arkadaşlar kavurun ve cerez gibi akliniza geldikce yiyin ve dedigim gibi bol su kesinlikle süt yapiyo bi de ben memeyi emdikten sonra sağıyorum

Back
X