Humana Still Tea kullananlar

ben kullanıyorum şuan ve oluyo içince gerçekten ya aslında sulu şeyler içince oluyo çay hoşaf ayran meyve suyu çorba vs içince oluyo ben çok sulu şeyler tüketince gerçekten o gece sütüm oluyo tüketmezsem olmuyo humana sadece takviye ama asıl senin neler tükettiğin ve neler içtiğin az içiyosan olmaz

kızlar bu çaydan almayı düşünüyorum ama buldugumuz şehirde 25 ytl satılıyor...
kaç günde gidiyor 1 kutu humana still?
arkadaşım 5 günde bitiyor dedide..

canım humana stil çayı bende kullandım ve faydası çok oldu bana ama çayın kendisi değil süt yapan, bu yanlışı düzelteyim öncelikle. çayın içindeki rezene anason gibi bitkilerin sakinleştirici ve rahatlatıcı özelliği var anneyi sakinleştiriyo buda stres faktörünü azaltıp sütü üretimini artırıyo. süt yapımında iki önemli nokta annenin bol sıvı tüketmesi ve stresten uzak ve dinlenmiş olmasıdır. sütüm yetiyormu acaba demeyen anne yoktur zaten ama böyle düşündükçe süt üretimi azalıyo o yüzden humana pahalıysa aktardan rezene anason ıhlamur karışımı alabilirsin canım.

canım humana stil çayı bende kullandım ve faydası çok oldu bana ama çayın kendisi değil süt yapan, bu yanlışı düzelteyim öncelikle. çayın içindeki rezene anason gibi bitkilerin sakinleştirici ve rahatlatıcı özelliği var anneyi sakinleştiriyo buda stres faktörünü azaltıp sütü üretimini artırıyo. süt yapımında iki önemli nokta annenin bol sıvı tüketmesi ve stresten uzak ve dinlenmiş olmasıdır. sütüm yetiyormu acaba demeyen anne yoktur zaten ama böyle düşündükçe süt üretimi azalıyo o yüzden humana pahalıysa aktardan rezene anason ıhlamur karışımı alabilirsin canım.

rezene ve anason aldım bakalım inşallahh şifa verir :)sağolasın

Ben doğum yaptığım gün içmeye başladım humanadan hatta geçen yine içtim bitti kutusu.Faydası oluyor elbette bol bol su iç.Birde soğanında süt artırıcı etkisi olduğunu çok duydum.Ben sevmediğim için yemedim hiç.

Asıl olay humananın içindeki çemenotu.Sütü artırıcı etkisi var.

5 günmü?Bayağı sık içiyor demekki.Ben 15 gün kullanıyordum ilk zamanlar sonra dahada az içmeye başladım 1 ay gitti.Hatta içmediğim aylarda oldu yazın hiç içmedim mesela.Günde 3 bardak içebilirsin en fazla.Ben 2 bardak içiyordum.Şimdi ise 1 bardak falan içiyorum.Ankarada 20 liraya satılıyor eczanelerde.

bende aldım bugün. 1 bardak içtim. 1 saat sonra falan etkisini gösterdi bende. bakalım ilerleyen günlerde ne olucak.. ben 15 küsüre aldım......

bende 20 liraya aldim eczaneden, dogumuma 2 hafta kaldi, dogumdan 2 hafta once icmeye baslayinca sut kanallarini aciyor diye duymustum, herkes dogumdan sonra mi icmeye basladi, daha once icen varmi aranizda, ben biraz tedirginim icsem mi icmesemmi bilemiyorum dogumu mu bekleyim ne diyorsunuz hanimlar ??

bende 20 liraya aldim eczaneden, dogumuma 2 hafta kaldi, dogumdan 2 hafta once icmeye baslayinca sut kanallarini aciyor diye duymustum, herkes dogumdan sonra mi icmeye basladi, daha once icen varmi aranizda, ben biraz tedirginim icsem mi icmesemmi bilemiyorum dogumu mu bekleyim ne diyorsunuz hanimlar ??
bende kullandım ama doğumdan sonra kullandım.faydasınıda gördüm.bencede doğumu bekle yinede:49:doğumunda da allah yardımcın olsun.

doğum öncesi içmenin bişr faydası yokmuş dr demişti..önce doğum gerçekleşmeli ve prolaktin hormonu salgılanmalıki süt üretimi başlasın çayda hızlandırır dedi.
ben 3 kutu kullandım yeni doğum yaptığımda
2 haftada bitiyotdu yani 40 ım çıkan akadar 3 kutu içmiş oldum
rezene ısırganda içiyordum
sonra humanayı bıraktım rezene ısırgana tam yol devam ettim
çok faydasını gördüm

still Tea yi kadın doktorum onerdi ve kullanmaya başladim...cocugun kontrolleri için cocuk doktoruna gittim ve caydan bahsettim...kullanmanizi onermem dedi,yapilan araştirmalarda annede ve bebekte fazla miktarda kurşun saptandigini söyledi....aldim biraz kullandim ölece kaldi

hangi doktora inanayım şaşirdim walla

Back
X