benım doğum yapmama 15 gun var kısmetse.şimdiden içmeye başlasam bı zararı olur mu sızce=?hamıleyken de içilebiliyo mu?
Merhaba burçin hanım. Ben 2 aydır emziriyorum fakat sütüm yetmedi yaklasik2 haftadır mama takviyesiyle Oğlumu buyutuyorum. Şimdi akşam faydasını gerçekten gorurmuyum. Ben maltana da alıp denedim alkolsüz malt içeceği ama pek işe yaramadı. Oğlu mu emzirme istiyorum mama takviyesi olmadanHamileligin son zamanlarinda tavsiyenle bir arkadasim icmeye basladi.kkimkzde sezaryen olduk.benim ilk iki gun sutum yokken onun still tea sayesinde ilk gun bile sutu vardi.oglum 6 aylik hala gunde 2-3 bardak ilikken icerim.eger icmezsem sutum acayip az.ama icince gercekten faydasi oluyo.
Emzirme önemli evet fakat oğlum boş meme almıyor. Sknti büyük yanı günde e en az 8 kez emzirme lazım ama gelin görün ki süt oludugu sürece emiyor bitince sinirlenip ağlamaya başlıyor. Bundan dolayı düZenli emzirme diye bisey olmiyoSütü artıran tek şey emzirmek , bebek düzenli emmediği sürece hiçbir şey sütü artırmaz.Yeni annelerin acemiliğinden faydalanan mama firma üretimi çaylar.Çok pişmanım verdiğim paralara çaya ota yemeğe değil bol bol emzirmeye odaklanın arkadaşlar.
O zaman çözümü çaylar değil sağmaktır.Her emzirme sonrası kalan sütü sağar ya da aralarda sağarsanız sütünüz artar.Memelerin uyarılması boşaltılması lazım süt üretimi için.Emzirme önemli evet fakat oğlum boş meme almıyor. Sknti büyük yanı günde e en az 8 kez emzirme lazım ama gelin görün ki süt oludugu sürece emiyor bitince sinirlenip ağlamaya başlıyor. Bundan dolayı düZenli emzirme diye bisey olmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?