kızlar bu çaydan almayı düşünüyorum ama buldugumuz şehirde 25 ytl satılıyor...
kaç günde gidiyor 1 kutu humana still?
arkadaşım 5 günde bitiyor dedide..
canım humana stil çayı bende kullandım ve faydası çok oldu bana ama çayın kendisi değil süt yapan, bu yanlışı düzelteyim öncelikle. çayın içindeki rezene anason gibi bitkilerin sakinleştirici ve rahatlatıcı özelliği var anneyi sakinleştiriyo buda stres faktörünü azaltıp sütü üretimini artırıyo. süt yapımında iki önemli nokta annenin bol sıvı tüketmesi ve stresten uzak ve dinlenmiş olmasıdır. sütüm yetiyormu acaba demeyen anne yoktur zaten ama böyle düşündükçe süt üretimi azalıyo o yüzden humana pahalıysa aktardan rezene anason ıhlamur karışımı alabilirsin canım.
canım humana stil çayı bende kullandım ve faydası çok oldu bana ama çayın kendisi değil süt yapan, bu yanlışı düzelteyim öncelikle. çayın içindeki rezene anason gibi bitkilerin sakinleştirici ve rahatlatıcı özelliği var anneyi sakinleştiriyo buda stres faktörünü azaltıp sütü üretimini artırıyo. süt yapımında iki önemli nokta annenin bol sıvı tüketmesi ve stresten uzak ve dinlenmiş olmasıdır. sütüm yetiyormu acaba demeyen anne yoktur zaten ama böyle düşündükçe süt üretimi azalıyo o yüzden humana pahalıysa aktardan rezene anason ıhlamur karışımı alabilirsin canım.
kızlar bu çaydan almayı düşünüyorum ama buldugumuz şehirde 25 ytl satılıyor...
kaç günde gidiyor 1 kutu humana still?
arkadaşım 5 günde bitiyor dedide..
bende aldım bugün. 1 bardak içtim. 1 saat sonra falan etkisini gösterdi bende. bakalım ilerleyen günlerde ne olucak.. ben 15 küsüre aldım......
bende kullandım ama doğumdan sonra kullandım.faydasınıda gördüm.bencede doğumu bekle yinedebende 20 liraya aldim eczaneden, dogumuma 2 hafta kaldi, dogumdan 2 hafta once icmeye baslayinca sut kanallarini aciyor diye duymustum, herkes dogumdan sonra mi icmeye basladi, daha once icen varmi aranizda, ben biraz tedirginim icsem mi icmesemmi bilemiyorum dogumu mu bekleyim ne diyorsunuz hanimlar ??
bende kullandım ama doğumdan sonra kullandım.faydasınıda gördüm.bencede doğumu bekle yinededoğumunda da allah yardımcın olsun.
bence koy canım ben doğum yaptıüğımda 3 gün sütüm gelmedi onu içtim hemen akşamına gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?