Hülya Avşar: Erkeklerin arada bir çaktırmadan aldatması gerekir"

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz'i programına alan Hülya Avşar, iyi bir evliliğin sırrı için, "Erkeklerin arada bir çaktırmadan aldatması gerekir." dedi.
Yazdır
hulya-avsar-erkeklerin-arada-bir-caktirmadan-aldatmasi-gerekir--10055738.Jpeg

'Aşk Doktoru' köşesinin yazarı gazeteci Mehmet Coşkun Deniz, bu hafta "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programının konuğu oldu. Coşkundeniz'in sözlerinden çok Avşar kızının sözleri programa damga vurdu.

"ERKEKLER EŞLERİNE ÇAKTIRMADAN ALDATMALI"
Aşka dair yazıp söyledikleri ile yoğun ilgi gören aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz, Hülya Avşar ile evlilik, ilişki, aldatma üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Programa damga vuran sözler ise Avşar'dan geldi. Hülya Avşar, "Erkekler eğer arada bir eşlerine çaktırmadan bir şeyler yaparlarsa o evlilikler yürür ve bir yastıkta yaşlanabilirler. Bir erkek arada bir karısına çaktırmadan yapmak zorunda" açıklamasını yaparak tartışma yaratacak sözlere imza attı.

http://www.milliyet.com.tr/hulya-avsar-erkeklerin-arada-bir-magazin-2537386/

Katılmamak hatta şiddetle karşı çıkmakla beraber bu düşünce yapısına sahip insanlara, üzülerek, "kendilerince en iyi evlilikler"i diliyorum.

Bunun Türkçesi: Benim gibi bir kadın boşu boşuna aldatılmaz, üzülmedim onaylıyorum.
Yersen:)

Klasik Hülya Avşar tavrı işte.
Durur durur bir cümle kurar şöyle kışkırtan cinsinden,sonra gündem olur. Şaşırdım mı hayır zira uzun zamandır yoktu bu tarz bir söylemi.

Niye o zaman kendi evliliği yürümedi defalarca boynozluyan kocasıyla
Çaktırdigi için mi
Yemesin şimdi
Amaç gündem olmak

Ona benzetse dudak kalemini bayağı yukarıdan çekerdi:dondurma:
Bakışlar ,mimikler iyice değişti,sanki başka biri oldu :KK69:

yok yok göz makyajı, dikkat et bak eskiden kaşlar kavisliydi şimdi düz, göz yuvarlakları da serenin makyaj tarzı gibi çukurumsu

Erkeklerin yeni gözdesi. Kadinlarin yeni düsmani. Soyledikleri cahillikten baska hicbir sey degil. Liseye giderken bir kac kiz arkadasim vardi onlarda bu gorusu savunurdu. Hatta bizim orda eskiden erkekler dugunden onceki gece arkadaslari tarafindan irmak kenarina indirilir, oraya bir kadin getirilir ve birlikte olmalari saglanirdi. Ve kizlar bu olayi desteklerdi. Hulya da onlar gibi cahil iste.

kadın okadar mutsuz kı herkes mutsuz olsun ıstıyor ... yazık.

X