hul_ya_nin yeni gelin evi buyrun bakalım :)

güle güle oturun eşinle içinde bayıldım salonuna özellikle ve banyona. geniş ev belli, eşyaların da çok zevkli. hayırlı olsun. köşe takımın bana pek hitap etmiyor ama diğer hepsine bayıldım resmen. mululuklar inşallh.

cok güzel gercekten.. tv ünitesine bayildim.. acaba nereden aldiginizi ögrenebilir miyim..

benimde yemek takımım ve koltıklar sennki gibi ama senn siyah beyaz bnm kahve beyaz her ayrıntısıyla ilgilenmiştim finallerime bile girmemiştim tüm enerjimi ewimin dekoruyla ilgilenmeye wermiştim we sadece 1 ay oturabildim ewimde deprem oldu 6.5 aydır dairemize giremiyoruz herşey yerle bir duwarlar yıkık we öyle görünüyor ki ewimizide yıkacaklar çok üzülüyorum :(ewinin fotolarını görünce çok duygulandım rabbim çok güzel huzurlu mutlu günler geçirmenizi nasip etsin inş.çook içten dua ediyorum tanımasam bile seni çnk çok büyük bit hewes yuwanı kurmak ve çok zewkli.....

en iisi buradan çıkayım zaten üzüntüden düşük tehlikesi geçirdim birde resimleri görünce daha çok duygulandım hakkımda hayırlısı

en iisi buradan çıkayım zaten üzüntüden düşük tehlikesi geçirdim birde resimleri görünce daha çok duygulandım hakkımda hayırlısı

cnm benim çok üzüldüm ama senin artık bir canın daha var allah onu korusun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin boşver gerisini cana gelmesin mal her zaman edinilir.İnşallah güzel bebeğin sana uğur getirir ver eşyalarının,evinin ailenin tadın ı doyasıya çıkartırsın.

güle güle oturun eşinle içinde bayıldım salonuna özellikle ve banyona. geniş ev belli, eşyaların da çok zevkli. hayırlı olsun. köşe takımın bana pek hitap etmiyor ama diğer hepsine bayıldım resmen. mululuklar inşallh.

Canım teşekkür ederim beğenmen mutlu etti beni o gördüklerin hepsi benim seçimim bir tek oturma odasını eşim seçti bende çok beğenmemiştim ama o beğendi birde yatak oluyor diye (bize çok misafir gelir) tamam dedim erkeklere bırakınca böyle oluyor :52::52::1::1::1::1:

bir ömür ağız tadıyla , huzurla oturmayı nasip etsin Allah.. :nazar: çok güzel olmuş evin..

çok beğendim çok ferah ve güzel bir ev olmuş...heryerde beyaz hakim harika duruyor...yatak örtün çok güzel..yatak odandaki gardırobunda küçük ve güzel.eğer büyük olsaydı yatak odanı o şekilde yerleştiremezdin..odamızın biçimi aynı..ama benim gardırop büyük olduğu için şuan senin odana göre tam şifonyerin olduğu tarafta yani yatağın karşısında duruyor....yatakda gardırobun yerinde..

[

kesınlıkle çok güzel ama oturma odasının koltuk renklerı koyu gıbı onu harııcnde cok temız ve güzel almıısnız ve yerleştirmissiniz tebrikler

Banyo ve mutfak dolaplarını çok beğendim güle güle oturun:nazar:

Evin çok güzelmiş Rabbim huzur mutluluk sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah...

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.
yazciceği biz o dolabı bulana kadar neler çektik bende senin gibi düşünmüştüm ama yatak odasında yatağın baş ucunda kolon çıkıntısı var o yüzden yatağın ayak ucuna dolap sığmadı bizde dolabı küçük alıp böyle yerleştirmeyi uygun bulduk.zaten şu an iş nedeniyle başka bir ilçedeyim yeni bir yatak odası aldım.büyük gardıroplu sere serpe yerleşiyorum yazlıklar bi yerde kışlıklar bi yerde :)
greenapple_sm cnm oturma odamı bilerek koyu aldık çnk sürekli üstündeyiz bende çalışıyorum öyle silmekle uğraşmak temizlemek zor diye.salon açık renk olunca oturma odası bari koyu olsun istedim.
teşekkürler

ya ben sıyah ve beyazın uyumuna bıtıyorum yaaaa pufff nıye bende yok ki..

Back
X