Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en iisi buradan çıkayım zaten üzüntüden düşük tehlikesi geçirdim birde resimleri görünce daha çok duygulandım hakkımda hayırlısı
güle güle oturun eşinle içinde bayıldım salonuna özellikle ve banyona. geniş ev belli, eşyaların da çok zevkli. hayırlı olsun. köşe takımın bana pek hitap etmiyor ama diğer hepsine bayıldım resmen. mululuklar inşallh.
çok beğendim çok ferah ve güzel bir ev olmuş...heryerde beyaz hakim harika duruyor...yatak örtün çok güzel..yatak odandaki gardırobunda küçük ve güzel.eğer büyük olsaydı yatak odanı o şekilde yerleştiremezdin..odamızın biçimi aynı..ama benim gardırop büyük olduğu için şuan senin odana göre tam şifonyerin olduğu tarafta yani yatağın karşısında duruyor....yatakda gardırobun yerinde..
[
kesınlıkle çok güzel ama oturma odasının koltuk renklerı koyu gıbı onu harııcnde cok temız ve güzel almıısnız ve yerleştirmissiniz tebrikler
Banyo ve mutfak dolaplarını çok beğendim güle güle oturun![]()
Evin çok güzelmiş Rabbim huzur mutluluk sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah...
bir ömür ağız tadıyla , huzurla oturmayı nasip etsin Allah..çok güzel olmuş evin..
kızlar kusura bakmayın fotoların boyutları çok büyük geldi tekrar silip yüklemek zorunda kaldım.
Şimdi bakın bakalım beğenecek misiniz?
beyaz koltuk takımına bayıldım markası nedir nerden aldın fiyatı kaç lira güle güle otur inş :)[/QUOTE
Teşekkür tatlım markasını inan bilmiyorum ama antalyadaki t-mall mağazasından aldık.
kızlar kusura bakmayın fotoların boyutları çok büyük geldi tekrar silip yüklemek zorunda kaldım.
Şimdi bakın bakalım beğenecek misiniz?
evin çok güzel gerçekten.güle ğüle otur.sanırım aynı sitede oturuyoruz,komşuyuz seninle.
Ay senın evde pek guzelmıs masallah
Şahane! Güle güle oturun
güle güle otur mutluluklar![]()