Hükümet Milli Gelire Makyaj Yaptı, Vatandaş Kağıt Üzerinde Zengin Oldu

Çok geçmiş olsun arkadaşım,diş cidden zor heleki verilen fiatlar zaten yüksek.
Yada başka doktora da sor,ama mutlaka çene cerrahisi olması lazım,fiatları çok değişiyor her doktor farklı veriyor fiatı..

Bu ozel degilse bea devlet devlet dilleriyle ezer seni karsiliyacaklar pehhh..

Devlette öyle,çok nadir güler yüzle karşılayanlar.

20 lik gömülü diş falan mı?
Öyleyse devlete gitme derim. Devlet hastanelerinde çene cerrahı yok, en iyi genel cerraha teslim ederler seni.
Benim de aynı sorun vardı. 6 yıl önce 600-700 arası verdim özele 2 yirmilik dişe. Sezeryan bile bazı yerlerde 550 TL idi o zaman.
Ama 1. sınıf muamele. Çok memnun kaldım ben. Sonradan da sıkıntı yapmadı hiç.

Vay nasıl makyaj bu şu akıllı telefonlara inen makyaj programı gibi güzelim ama çaktırmıyorumun ekonomi versiyonu, zenginim ama çaktırmıyorum

hey gidi hey bizim zamanımızda araba kuyrukları olurdu böyle 1000 kisilik kuyruklarda beklerdik alabilmek için şimdi öyle mi millet kocasından araba istiyor akp sağ olsun.
kuyruk deyınce , körüklü otobüslerimiz vardı. Onlara bınmek için sıra beklerdık ya..

Aramızda 2 yaş var sayılır.. Atakuleyi erken keşfetmişler.. Doğum günlerimde , senede 1 defa belki giderdim , onda bıle dunyanın en şanslı cocugu olurdum. Vay be.. Şimdi kızım gideceğim oteli seçiyor yada bölgeyi.. Mümkün mü..
Şimdiki cpcuklar süprizden falan anlamıyor , çünkü toklar.. Gozlerı doymuş , bişey istiyorum dıye aglayan cocugu ben artık hıc gormuyorum malesef..

Ya önceden kalmış bişeyse önemsemeyecektim ama sadece o gün aldığım grip ilaçlarının parasıymış eczacı dökümünü bile çıkardı. Bi de hastaneden çıkıyosun ohh hiç para ödemedim. Eczacıyla karşı karşıya getiriyolar seni. Kabak onların başına patlıyor. Sanki hastaneye vermiyosun da adamların cebine veriyosun algısı oluyo. Sağlık bedava sonra :)

bu haberin dogru oldugunun kaniti varmi..hem halk yasadigini biliyo istitastikleri degil canim..

Baya problemli dişler kızlar. Gömülü kemiğe kaynamış vaziyette. Kazınması gerekecek.

Çene cerrahı arkadaşım, şimdiye kadar hep o ilgilendi dişlerle. Ama arkadaş indirimi ile 1800 fiyat verdi. 3-4 saatlik bir operasyon olacak. Muhtemelen ona gideceğim zaten, taksit maksit ödenecek bir şekilde.

posetınıde kendın getırırdın dimi posete para vermeye kıyamazdı ınsanlar.. ben o gunlerı ozledım ya..
hastanede ilac kuyruklarini.hemsirelerin doktorlarin hatta hizmetlilerin asagilama ve azarlamalarinida özlemissinizdir siz şimdi..:)

bu haberin dogru oldugunun kaniti varmi..hem halk yasadigini biliyo istitastikleri degil canim..
var. hemen her gazetede yazıyor, okumak güzeldir. hemen her gazetede yazıyorum dedim, çünkü sizinkiler yine yazmadı.
geçen yıllarda hesaplama Dolar üzerinden yapılırken bu sene Satın Alma Gücü Paritesi üzerinden yapıyor.
öyle mi? o zaman halka pazara çıkmasını ve kasaba gidip et almaya çalışmasını tavsiye ederim.

canım benim hiç görümüyordu tamamen gömülü. VE icabına bakmazsan yaş ilerledikçe derinleşiyormuş.
Ben gittiğim yerde arkadan bir çürüğüm de varmış onu da aldırdım iğneden önce sprey sıktı dişçi sonra diş çıkmış ben daha başlayacak sanıyordum. Adamın eline hayran kaldım. 3-4 saat sürmüyor aslında. Ağzının içinden alttan yarıp dikiş atıyorlar. Kazma, tar tarrrr taarrr seslerden başka acı sıfır... Zaten ağzını koca bir makinayla ayırıyorlar. Sonrası biraz ağrı oluyor ama yine de kurtulmaya değer. Benim sürekli çenem ağrıyordu. Kimse de 20 liklere baktır dememişti.
Bir gün hasbel kader dolgu yaptırmaya gidince dişçinin biri panaromik çekti. O zaman ortaya çıktı.

Doktor kendi söyledi 3-4 saat sürebilir iki kişi çalışıcaz. Bir hafta sıkıntı çekeceksin sıvı besleneceksin diye. Biraz problemli bir iş sanırım. Kaçış yok eninde sonunda çıkacak o dişler ordan. Dişçi korkum da yok zaten.

bende okurum gazete.. okudugum gazeteler yalan haber yapmiyo canim..

bende okurum gazete.. okudugum gazeteler yalan haber yapmiyo canim..
yani?
hala daha konuya dair bir yorumunuzu göremedik? bu haber dünden beri Sabah, Takvim vs dışında tüm gazetelerdeydi ve hala hayır öyle değil diye bir yalanlama gelmedi.
siz daha avutun kendinizi.
okuduğunuz gazete nedir, merak ettim.
bu arada sizin canınız da değilim.

hastanede ilac kuyruklarini.hemsirelerin doktorlarin hatta hizmetlilerin asagilama ve azarlamalarinida özlemissinizdir siz şimdi..:)
ya evet.. nerden bıldınız..
sabah 7 de goderdık ,sıramızı alır sonra , ilac sırasına gecerdık cok dogru..
ama en azından maddı olarak yolunmuyorduk
yanı teknolojının gelısmesıyle sırayı nasıl bır tutuyoruz. nolcaktı pc den sonra elden sıra ısıne devammı edılecektı anlamoyorum kı?

canım nerde yaptırdın o işlemi ? bendede 2 tane gömülü var muthıs korkuyırum. özel dişcim var ama , dısardan cerrah getırıcek. klınık ortamında olması daha mantıklı gelıyor..

canım ben iş dolayısıyla Ankara dışında bir yerdeyim. Ama seneye tayin durumumuz var Ankara'ya. Ankara'da yaptırmadım yani.

Hastane ile alakalı anımı anlatmak istedim...
Yeri geldi de, akp iktidarı öncesi Marmara araştırmaya doktora gidiyoruz tabii internet hayatımıza varla yok arası girdiği için sıra alıp bekliyoruz. Saatlerce bekle de bekle.
Sonra içeri girdiğimizde profesör karşılıyor bizi, muayene ediyor. Olması gerekenleri söylüyor çıkıyoruz. Gayet memnun olarak.
Şimdilerde ise, elbette 'e-randevu' sistemine geçildiği için daha rahat insanlar. Çünkü internet yaygın.
Önceden bilgisayar bulup internete bağlanabiliyorken şimdi evimizde akıllı telefonlardan bile girebiliyoruz.
Geçelim 2. Anıma... Yer Şişli Etfal. Eski bir hastane.
İnternetten akpnin sağladığı sistem (ehem öhöm saygı duruşu) ile randevulu almışım. Gidiyorum, 2 tane eleman dikmişler. O saat içinde verdikleri randevu geçersiz oysaki. Gene sıra nosu alıyorum. Neyse bekleyelim bakalım diyoruz. Bağırarak sıramızı Anons ediyorlar (çok teknolojik)
Neyse sıram aldığım randevu saatiyle yaklaşık 2 saat oynuyor ama olsun o kadar sistem yapmış adamlar sonuçta.
Sevinçle içeri girip muayene olcam bekliyorum ama o da ne, kulak burun Boğazcıda kulak aleti yok. Ama kulağıma Nasıl bakacaksınız diyorum.
Elinde telefon olan doktorcuğum asistanına bırakmış bütün yetkiyi.
Odanın bir ucundan bağırıyor. Kulağına bak (ince Demir çubukla) diline bak.
Tamam toplam 10 sn.
İçine bakmaya lüzum görmeden açıklama Dahi yapmadan 2-3 ilaç yazıp savıyorlar başlarından beni.
Doktordan iyi mi bileceksin hayyal, al gitsin ilaçları diyorum.
Alıyorum, kullanıyorum.
Kulak kaşıntısı ile gittiğim kulağım bırakın iyileşmeyi, iyice kaşıntısı artıyor. Üstüne alakasız verdikleri bütün ilaçlar sayesinde boynum yüzüm komple kaşıntı sarıyor hatta kırmızıyla boyanmış gibi oluyorum.
Bu çok iyi sistemi bize bahşettiği, doktorlardaki çalışma şevkini öldürdüğü için de teşekkürler reis!

Elinde telefon olan doktorcuğum asistanına bırakmış bütün yetkiyi.
Odanın bir ucundan bağırıyor. Kulağına bak (ince Demir çubukla) diline bak.
Sen yine elinde telefonlada olsa uzman doktoru görebilmişsin.
Ben kızımın gözü için gittim.Sıra bize geldi,içeri girdik.Bir asistan var sadece içerde .gözüne baktı,yazıları okuttu,sonra bana dönüp ''gözlük mü istiyorsunuz?'' dedi.
''Bozuksa ,kullansın diyosanız alalım'' dedim.
''İstiyosanız yazayım,gözü GALİBA, 0,50 miyop'' dedi.
Bende yazın dedim ve özele götürdüm ertesi gün çocuğu,doktorun(asistanın) yazdığı gözlük reçetesini de doktora verdim.
Adam hayretler içinde kaldı.Kızımın gözü 1 numara miyop ve 0,25 astigmatmış
Üniversite hastanelerinde uzman doktor veya profösöre muayene olmak için ÖZEL gidip para vermek gerekiyor.Onuda yaptım.Bana öğleden sonra 2 ye,yani prof hanımın aslında hastanede hasta bakması gereken saate randevu verdiler ,üstünede 120 tl para verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…