- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi kuruyan fasulye
-
Disciden aldim 2017ye kadar bosmuslar me guzel artik sirada beklemiyoruz..Geçmiş olsun hangi bölümden randevu aldın.
Banada bir panemera alsana kadişim.Çok canım çekiyoSabah uyandım üzerimde bir hava bir zenginlik bir rehavet var hatta kocam da kadiş noldu sana piyango mu vurdu bakışların bile dolar euro gibi dedi meğerse köşeyi dönmüşum de haberim yok
@Mune tüm banlar benden zenginim nasıl olsa cimri davranma lütfen
o ne gı?Banada bir panemera alsana kadişim.Çok canım çekiyo
Araba kızım,kocamdan istiyom alamıyo.o ne gı?
Disciden aldim 2017ye kadar bosmuslar me guzel artik sirada beklemiyoruz..
One zengin seyi mi???Banada bir panemera alsana kadişim.Çok canım çekiyo
Disciden aldim 2017ye kadar bosmuslar me guzel artik sirada beklemiyoruz..
Kiz ironi yapiyom be..Bir diş için mi o tarihe verdilerne yapılacak dişe
hey gidi hey bizim zamanımızda araba kuyrukları olurdu böyle 1000 kisilik kuyruklarda beklerdik alabilmek için şimdi öyle mi millet kocasından araba istiyor akp sağ olsun.Araba kızım,kocamdan istiyom alamıyo.
Piyango çıktıysa sen al bağa
Gecen haberlerde gordum bu reklami adam disi icin 2017 vermislee sira allah razi olsun akapeden sira bekleme derdine son diyoröh o zamana kadar insanın takım diş zamanı gelir
o zamana kadar o dis saglam kalirsa gdersin..hicbseyden de memnun olmuyosunuz canim.eskiden git sira al en az 2 saat bekle.smdi aradin adamlar sana randevu verdi..ee beklemiyosun iste.sira bkleme cilesi yokDisciden aldim 2017ye kadar bosmuslar me guzel artik sirada beklemiyoruz..
Evet allah razi olsun akapeden onun sayesinde sira cilesi bitti..o zamana kadar o dis saglam kalirsa gdersin..hicbseyden de memnun olmuyosunuz canim.eskiden git sira al en az 2 saat bekle.smdi aradin adamlar sana randevu verdi..ee beklemiyosun iste.sira bkleme cilesi yok
Valla gerçek sandıydım,
adam mutlu ne guzel.almis randevusunu bekliyo ölmez sag kalirsa gider tovbe yarabbimGecen haberlerde gordum bu reklami adam disi icin 2017 vermislee sira allah razi olsun akapeden sira bekleme derdine son diyor
Sorma bak ne hatırladım. Atakule popüler olduğu zaman ben lise 1-2 deydim sanırım. Koca kızım yani.umarım ipek.. Umarım en azından şu donemdekı kadar bırakabılırız..
Ankaray'ı kullanıyordum ben. Allahımboyle bakakalırdık. Ankaramız , İstanbul gbı önde gitmezdi. Herbir yeniliği sindirmemiz ayları alırdı..
En lüx yerimiz atakuleye gidip dreamland da oyun oynamaktı. onun için anne babamıza yalvarırdık
Ay oda bıseymı.. 3 muayene oncesınde eczanede 45-50 tl cıktı karsıma , sgk sız aldım ılacımı. Son gıttıgım doktorun verdıgı ılacları almak ıcın eczaneye bıle gıtmedım. Dur bakalım ne cıkacak karsıma ..
aaah kuzum.. ben dogma buyume , memleket hala angaralıyım
önce hosta , sonra aba.. unutmak mumkunmu.. cep tlfnu ben lise 2 deyken alındı , tabıkı babama
15tl*24 ay taksıtle almıstık..
Tabı sımdı bak herkesın elınde ayponinternet..
Farkettim ama gercek bir olay ama ben degilim
marilyn ben girmedim kuyruga canim annelerimiz babalarimiz girdi..bizde duyuyorduk anlatilanlari sıkıntılarini..gercekler ortaya gelip cevap veremeyince dalgaya vuruyonuz isi..
Bu ozel degilse bea devlet devlet dilleriyle ezer seni karsiliyacaklar pehhh..Heleki dişse uzun zaman alıyor randevu işi,özelde bastınmı parayı bak kapıda karşılanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?