Hükümet Milli Gelire Makyaj Yaptı, Vatandaş Kağıt Üzerinde Zengin Oldu

Banada bir panemera alsana kadişim.Çok canım çekiyo

Araba kızım,kocamdan istiyom alamıyo.
Piyango çıktıysa sen al bağa
hey gidi hey bizim zamanımızda araba kuyrukları olurdu böyle 1000 kisilik kuyruklarda beklerdik alabilmek için şimdi öyle mi millet kocasından araba istiyor akp sağ olsun.

o zamana kadar o dis saglam kalirsa gdersin..hicbseyden de memnun olmuyosunuz canim.eskiden git sira al en az 2 saat bekle.smdi aradin adamlar sana randevu verdi..ee beklemiyosun iste.sira bkleme cilesi yok
Evet allah razi olsun akapeden onun sayesinde sira cilesi bitti..

Gecen haberlerde gordum bu reklami adam disi icin 2017 vermislee sira allah razi olsun akapeden sira bekleme derdine son diyor
adam mutlu ne guzel.almis randevusunu bekliyo ölmez sag kalirsa gider tovbe yarabbim protez icin gder artik.o zaman saglam disi klmaz agzina dökülür teker teker

Sorma bak ne hatırladım. Atakule popüler olduğu zaman ben lise 1-2 deydim sanırım. Koca kızım yani.
Benden 9 yaş küçük kardeşim var.
Onu bindirirdik. Biz de ona el falan sallardık. Onla mutlu olurduk.
Şimdi evlerde her çekmeceden çikolatanın, şekerin kralı çıkıyor. Çocuklar yüzüne bakmıyor.
Geçen parkta annem komşuyla otururken o da torununu getirmiş. Kadın da iki laf etmek için benim kızıma demiş: azcık benim torunumu salla sana sürpriz bir şey vericem.
Kızım biraz büyük ondan 5,5 yaşında. Az sallamış sıkılmış:" ben sürpriz falan istemiyorum benim oyuncağım çok.
Sıkıldım" demiş. Yeni nesil çocukların limitleri yok mutlu olmak için. Çok tehlikeli. Bizi ileride nasıl ergenler ve yetişkinler bekliyor acaba?

marilyn ben girmedim kuyruga canim annelerimiz babalarimiz girdi..bizde duyuyorduk anlatilanlari sıkıntılarini..gercekler ortaya gelip cevap veremeyince dalgaya vuruyonuz isi..

Sağlık bedava mı ? Geçen gün ilaç almaya gittiğimde muayene ücreti adı altında ilaçlardan hariç 35 tl ödedim . Ki sigortalıyım. İndirimli hali buysa indirimsiz ne olur bilmem. (özel hastaneye gidersen eğer muayene farkı artıyor bu arada . neden ? çünkü paran var özele gitmişsin.)
Şimdi kısa bir hesap yapalım .Geçen ay maaşımdan 129.41 kr. genel sağlık sigortası kesintisi yapılmış.
Seneye vurursak => 12 x 129.41 = 1,552.92 kr yapar. ( Bu oran her zam da artarak gider)
Şimdi benden senelik olarak kabaca 1,500 tl sağlık kesintisi yaparken , ben neden ekstradan muayene ücreti ödüyorum? Hem de bunu sağlık bedava diyerek , gizli bir şekilde alıyorlar. 1 sene hastaneye gidip ilaç almasan bile ilaç almaya gittiğin vakit toplu şekilde bu parayı alıyorlar senden . Vermezsen ilaç yok.

Şu durum da kim kimi dalgaya alıyor ?
Gelmiş pişkin pişkin bir de gerçekler ortaya gelince cevap veremiyorsunuz diyorsunuz.

Ha bizim halkımız bir aspirini bedava alamazken , kanser tedavisine kadar karşılanıp , cebine parası konup okula gönderilen , her türlü ihtiyaçları benim gibi insanlar tarafından karşılanan mültecilerdenseniz bilemem tabi. Hayat sizlere güzel.

İroniye gerek yok, canlı örneğim ben. Yaz başı katip çelebi üniversitesi diş hekimliği fakültesinden yirmilik diş ameliyatı için gün aldım. 7 kasım 2016 tarihine gün verdiler sağolsunlar. Sonra ege üniversitesine gittim orda proflar ücretli bakıyormuş ona da 18 aralık 2015 e tarih alabildik. Baktım olmayacak özel bir çene cerrahına gittim iki diş için 1800 lira istedi. Benim dişler hala yerinde duruyor. Ya 350 lira verip aralıkta profesöre görüncem o da ameliyatı ne zaman yapacak bilmiyorum ya da iki tane çene kemiğine kaynamış dişle yaşamaya devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…