Hukuk İstiyorum Çok Mu Zor?

Tardis

Kafa Nereye Biz Oraya :)
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
440
7
118
Ankara
Lisede turizm otelcilik bitirdim, eh haliyle az biraz çalışmayla yine turizm otelciliği kazandım üniversitede, 4 yıllık. Hazırlığı okudum, 1. sınıfın yani bu dönemin ortasında vizeler bittikten sonra bölüm gerçekten bana göre değil deyip bıraktım. Şimdi evdeyim, özel derslere başladım ve hedefim de hukuku kazanmak.... Kazanmam çok mu zor?

bende aynı sorunun cevabını arıyorum :) evden calısarak cok guzel bı bolum kazanma ıhtımalı nedır merak edıyorum. mesela bunu yapıp basarılı olmus arkadaslar bıze yol gosterebılır

ben de evden ders çalışarak hazırlanmayı düşünüyorum bakalım...

İnşallah hedefinizi gerçekleştirirsiniz...
Zor, ama dershane ve çok sıkı bir çalışmayla mümkün...

Zor değil ben sadece son sene dersaneye gittim 11. Sınıfta ders çalışmaya başladım 9 ve10.sınıfta çok kötüydü derslerim son sene çok sıktım kendimi kazandm şimdi 2. Sınıftayım hukukta inş kazanırsınız kızlar

Yok tabiki de önce iş insanın kendisinde bitiyor ben de son sınıf öğrencisiyim ve dersaneye gidiyordum hemde en iyi dershanelerden birine yani söyledndiğine göre sonra bıraktım bırakalı 2 ay falan olucak inanın netlerim daha da arttı hafta da 2 3 deneme çözüyorum ve gerçekten çok faydalı oluyor onca kazanan insanın dersaneye gittiğini hepsinin sanmıyorum örneğin dersaneye gittik eve geldik hiç çalışmadık zaten bilgiler gider yani bence iş insanın kendisinde bitiyor yani ben örneğin gittiğim dersanede matematik hocasının anlatıklarından hiçbişey anlamıyodum ki normalde matematiğim o kadar da kötü değil yani ben kendim çalışarak hep birşeyler yaptım mesela geçen sene benim matematiğim genelde 55 60 alıyordum ama hep çalıştım yani matematiği yapmam lazımdı mesela karekök matematik 0 kitabı aldım çalıştm böyle böyle matematiğim gelişti şimdi matta notum 88 85 böyle yani bence iş insanın kendisinde bitiyor yani başkası yapabiliyorsa biz de yapabiliriz alırız kitaplarımızı gireriz odaya çalışırız net yok tabi ki net çok engelliyor bence sosyal paylaşım siteleri özellikle ben kullanmıyorum bi haziran gelsin sonra bakıcam dediğim gibi iş kendimizde bitiyor Allah yardımcımız olsun...

Ev yada dershane farketmiyor bence.. ekolhocayı aç dinle 2 senedir dershanee gidiyorum ama (şimdi mezunum) bu senede femdeydim ygsye son bi ay kala evde çalıştım gitmedim daha iyi hazırlandım.. az temel varsa evde hazırlanmak daha güzel ama programlı kesiniklee..

ben 1 yıl dershaneye gitmiştim,Ankara ünv. hukuk fak. kazandım,ama hep başarılı bir öğrencıydım. benım ıkı arkadasım da dershaneye gitmeden kazanmıştı. küçük yerde oturuyorlardı,sosyal imkanlar da pek olmayınca ders calışmak daha kolay bence...
çalışınca olmayacak şey yok.

Gelen ve gelecek yorumlar için teşekkürler konu hala günceldir. Annem ameliyat olduğu için çalışamadım pek o yüzden kazanamıyorum bu sene, bir sene daha hazırlanacağım konu hala günceldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…