Hukuk fakültesi için?

eylulada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
5
0
36
Diğer
Belki benimle aynı durumda olanlarınız vardır diye yazmak istedim bana örnek olması açısından.Ben çok iyi bir üniversitede sınıf öğretmenliği okuyorum.aslında hukuk okumak istiyordum ama 3 puan ile kazanamadım.seneye bu puanı alamazsam diye ve o anki psikolojiyle tercih yaptım birde 2.senemdi.ailem hep yanımdaydı onlar hukuk okumamı istiyorlar çünkü ve ben şimdi çok pişmanım bu meslek hiç bana göre değil.zamanı keşke geri alabilseydim.bu sene tekrar sınava gireceğim.ama okul puanım yarıya düşecek.eğer kazanırsam şimdiki okulumu bırakacağım.aslında derslerim ygs ye yönelik olduğu için şanslıyım.1 ders dışında çok zorlanmıyorum.ama bölümü sevmediğim için vizelerime hiç çalışmak istemiyorum.fakat ygs konusunda kararlıyım tekrar çalışmaya başladım.aranızda benim durumumda olanlar var mı?puanı kesildiği halde tekrar sınava girip kazanmış yada okuduğu bölümü bırakıp istediği bölümü kazanmış olanlar.bana umut olması açısından yazar mısınız.şimdiden teşekkürler.Bu arada 19 yaşındayım

Senin gibi olan arkadaşlar var ygs&lys topiğinde
Bölüm okuyupta hazırlanmaya karar veren
Hangi üni.de okuyosun ?

kaynım edebiyat öğretmenliğini okurken ilk yılında ona göre olmadığını öğrendi.2.yıl kaydını dondurdu ve dersaneye gitti.hukuk kazandı.şimdi mezun.hakim-savcı sınavına hazırlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…