Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım maaşsallah hepsi çook güzel güle güle kullan ama özellikle şu nişan tepsine bayıldum hazır mı aldınız yaptınız mı nerden aldınız öyle birşey istiyoum ben yaaa söylersen sevinirim
canım maaşsallah hepsi çook güzel güle güle kullan ama özellikle şu nişan tepsine bayıldum hazır mı aldınız yaptınız mı nerden aldınız öyle birşey istiyoum ben yaaa söylersen sevinirim
arkadaşım hazır aldım.
satan kişi telkari dedi.. ama çikolata dolduran kişide dövme tepsi dedi..ayrıca tamamen gümüş kaplama... hem tepsi hemde çikolata çanağı her ikiside aynı model zaten..
heryerde yok eminönünde güzel kocaman ir gümüşçü var oradan aldım canım.
ayy galiba sen saten kaplama olanı sordun yüzük tepsisini
emin olamadım.. :d ama onuda eminönünden aldık canım ...çeyiz mağazalarına sorabilirsin..
genelde böyle tüllü fırfırlı şeyler gösteriolar özellikle saten kaplama dersen bulabilirsin.. tüllü ler bana çok güzel gelmiyor. bunlar daha ağır gösterişli