Nişan Huhuuuu oslemys in nişan bohçasıda geldiiii

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

EfervesaN

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
2.918
1.352
398

yandaki ayak kardeşimin oluyor orada uyumuş kalmıştı bende rahatsız etmedim geç saat olmuştu

YÜZÜK TEPSİM

Son düzenleme:
ay ne kadar güzel şeyler almışlar iç çamaşırların,makyyaj malzemelerin ve pijamaların kaliteli ve güzeller güle güle günlerde kullan bu arada çikolatalarına bayıldımmmmmmmmmm kalpler süperrALLAH tamamını erdirsin

hepsi çok güzel canım. iyi günlerde kullan
allah tamamına erdirsin en güzel şekilde

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin ne güzel hiç kısmadan herşeyi tam almışlar , biz nişanda bohça yapmamıştık dügüne inşallah

hepinize tek tek teşekkür ederim.
güzel dilekleriniz için amin diyorum .. allah razı olsun ...

biz sözlümle bütün alışverişi tek başımıza yaptık. herşeyi buldum gözlemledim kalitesine baktım ona göre aldım.
şuanda en fena kaynanadan bile aha iyi bohça hazırlayacak bilgi ve tecrübeye sahibim sanırım

nerden ne alınır hangisi alınır hepsini birebir kendim seçtim sözlümle 5 hafta gezdik..

allah sizlere daha iyilerini nasip eder inşallah ...
ama tek gezmek büyük avantaj hiç stress olmuyorsun sadece snin fikrin gerçekleşiyor..

güle güle, sağlık ve mutlulukla kullanın... artık bu kadar bilgiden yararlanırız biz de o zaman :)

Hepsi cok guzeller hayirli olsun bu nisandan once alinanlar mi peki mesela bizde dugunden once aliniyo hepsi adina da valiz diyoruz

Hepsi cok guzeller hayirli olsun bu nisandan once alinanlar mi peki mesela bizde dugunden once aliniyo hepsi adina da valiz diyoruz

bizde düğünde bu tarz şeyler alınmaz.. biz buna nişan bohçası deriz.
düğündede eğer gelin yapmak istersee teyzelerine halalarına ve kayın validesi tarafına bohça yapar ..
onada sadece patik havlu seccade falan konur yani çeyizinden hediyeler verir..

Son düzenleme:
Allah tamamını Erdirsin canım herşey tek kelimeyle mükemmel olmuş
Çok beğendim hepsi çok güzel şık görünüyor
Mutlulukla kullanırsın inşallah

hepinize teşekkürler.
paar günü nişanım var dua edinde hayırlısı ile atlatayım nolurr

Maşallah hepsi çok güzel görünüyor. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…