HUHUUU 2015 NİSAN ayında evlenecek kızlar var mı?

Mukemmelmdemis buarada isimleri karistrdim ama 23 nisan kandilmis arkadaşlar

Mukemmelmdemis buarada isimleri karistrdim ama 23 nisan kandilmis arkadaşlar
Kızlar kusura bakmayın telefondaki programda 21 nisan yazıyor hatta bizde o programa uyarak akrabanın kına gecesinden vazgeçmiştik şimdi takvimden baktım 23 nisan yazıyor tekrar kusura bakmayın

[QUOTEdeğil canim bole yammell, post: 38557972, member: 648039"]Kızlar kusura bakmINŞALLAHn telefondaki programda 21 nisan yazıyor hatta bizde o programa uyarak akrabanın kına gecesinden vazgeçmiştik şimdi takvimden baktım 23 nisan yazıyor tekrar kusura bakmayın [/QUOTE]

Sorun degil canim olur bole yanlisliklar ben karar verdim 22 nisan yapivam.naspse iNSALLAH

Kızlar kusura bakmayın telefondaki programda 21 nisan yazıyor hatta bizde o programa uyarak akrabanın kına gecesinden vazgeçmiştik şimdi takvimden baktım 23 nisan yazıyor tekrar kusura bakmayın

Sorun degil canim

sağol canım paylaştığın için. baktım netten güzel otantik görünüyor. nerden tavsiye aldın, göründüğü gibi güzel mi??

Canim kusura bakma ben görmemişim yorumu simdi farkettim kuzenimde balayina kapodokyaya gitti urgup en guzel yerymis karlik evide orda cok arastrdm canim cok super diyolar tabi sen blrsn ben rezerve ettirdim INŞALLAH gitmek nasp olur

Kizlar benim nikahim tarihi 22 nisan kina gecem 30 temuz dugunum 1 agsutos INŞALLAH ☺ nikahi once yapiyoruz is nedeninden dolayi

nikah islemleri daha yapmadık neler yapilcak nilah islemleri icin sizce gecmi kaldim 3 ay varyoksa erken mi yardimmm edinnn kizlar

Canim kusura bakma ben görmemişim yorumu simdi farkettim kuzenimde balayina kapodokyaya gitti urgup en guzel yerymis karlik evide orda cok arastrdm canim cok super diyolar tabi sen blrsn ben rezerve ettirdim INŞALLAH gitmek nasp olur

Önemli değil canımm. teşekkürler bilgilendirdiğin için. Dediğin gibi nette de gayet hoş duruyor. Bende ayarlayacağım. İnş hepimize gitmek nasip olur, ve memnun kalırız.

Önemli değil canımm. teşekkürler bilgilendirdiğin için. Dediğin gibi nette de gayet hoş duruyor. Bende ayarlayacağım. İnş hepimize gitmek nasip olur, ve memnun kalırız.

INŞALLAH canim benim emin ol.kapodokyada en iyisi diyorlar

Merhaba kizlar taze gelin adaylari nisana bisey kalmadida bendede bi hazirlik yok.yani once salonlari ayarladik dugun ve kina.simdi diger buyuk isler kaldi.ev icin mart dusunduk ama gec mi kaliriz.birde gelinlik icin acele etmedik daha ama gecen bi arkadasim anlatti dugune iki hafta kala gelinligi almaya gidiyor adam kacmis, gelinlik yarim.zor halletmis.artik acele etmeye karar verdim.
Ben balayi icin hep maldivleri istedim bununla ilgili fikriniz varmidir.3-4 gun kalsak yeter diyoruz sıkılmayalım diye

ya kızlar izmirde düğün yapılabilcek mekanları biliyor musunuz? kapalı olması sart çünkü hava malum ay nisan olunca bir de biz karşıyakadayız oraya yakın olması daha iyi olur .bulamadık biz yaaa....

Aynı durumdayım ama ben kınam için mekan bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…