How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

HUHUUU 2015 NİSAN ayında evlenecek kızlar var mı?

kızlar biz bişey alamadık henüz ve nişanlımla bu yüzden bi tartışma geçti aramızda.ben biraz paniğim o biraz rahat sanki.ben geç kaldığımızı düşünüyorum o halledilir diyo :KK43: napıcaz kızlar hiç bir şey yapamadık.sürekli bir bakınma halinde ama kesin bi alım yok ortada.dönüp dönüp duruyoruz.bi beyaz esya baktık sonra vazgectik mobilya baktık sonra vazgectik beyaz esya tekrar mobilya arada gelinlik ama sonuc SIFIRRRRR uykusuz gecen geceler cok panik oldum napıcam ben :KK61:

ayy canımm aynen beni anlatmışsın. Benim nişanlım da çok rahat. Bende azcık sende düşünsen, biraz paylaşımda bulunsak diye söyleniyorum ona. Acep erkeklerin geneli mi böyle, yoksa bizimkiler mi böyle :). bizde de gram aldığımız birşey yok. bir gün içinde biraz beyaz eşya ve biraz da mobilya baktık. Birde ayrı şehirlerdeyiz, o da biraz sıkıntı oluyor..

ayy canımm aynen beni anlatmışsın. Benim nişanlım da çok rahat. Bende azcık sende düşünsen, biraz paylaşımda bulunsak diye söyleniyorum ona. Acep erkeklerin geneli mi böyle, yoksa bizimkiler mi böyle :). bizde de gram aldığımız birşey yok. bir gün içinde biraz beyaz eşya ve biraz da mobilya baktık. Birde ayrı şehirlerdeyiz, o da biraz sıkıntı oluyor..
canım siz ayrı şehirlerdesiniz biz aynı ... ben napıyım ya napıyım.konusmuyorum suan protesto ediyorum artık:KK11:

Kizlar heryere yazdim cevap verilmez diye burayada yaziyim dedim biz naspse 23 nisan nikah dusunuyoruz bizim icin ozel olduğu için
ama.resmi tatil mi olur kiyilirmi sizce

Kizlar heryere yazdim cevap verilmez diye burayada yaziyim dedim biz naspse 23 nisan nikah dusunuyoruz bizim icin ozel olduğu için
ama.resmi tatil mi olur kiyilirmi sizce
Canimm benimde dugunum 23 nisan:).nikahim oldu.canim oda nikahi istemiyorsan kiyilir.oda nikahi olucaksa kiyilmaz resmi tatil ve haftasonlari kiyilmiyor.

canım siz ayrı şehirlerdesiniz biz aynı ... ben napıyım ya napıyım.konusmuyorum suan protesto ediyorum artık:KK11:

bu dönemde sanırım tartısma anlaşamamazlık oluyor. Hayırlı işe adım atıyoruz ya bence şeytan da çok dürtüp bozmaya çalışıyor :). benim de takılıp üzüldüğüm noktalar oluyor ama belkki de bos yere üzüyorum kendimi. Bu süreç de bizim de biraz rahat olmamız gerek sanırım. Belki de ömür billah rahatlığa bizim de alışmamız lazım, rahat erkek var karşımızda sonuçta:) her ne kadar rahatlığı bana batsa da :). İnşaallah sorunsuz kazasız belasız atlatırız musmutlu oluruz...

bu dönemde sanırım tartısma anlaşamamazlık oluyor. Hayırlı işe adım atıyoruz ya bence şeytan da çok dürtüp bozmaya çalışıyor :). benim de takılıp üzüldüğüm noktalar oluyor ama belkki de bos yere üzüyorum kendimi. Bu süreç de bizim de biraz rahat olmamız gerek sanırım. Belki de ömür billah rahatlığa bizim de alışmamız lazım, rahat erkek var karşımızda sonuçta:) her ne kadar rahatlığı bana batsa da :). İnşaallah sorunsuz kazasız belasız atlatırız musmutlu oluruz...

Bizde hep kavga ediyoruz cok üzülüyorum :( INŞALLAH herkez mutlu olur

23 nisan kandilmiss canim biliyormusun cok guzell bi tarih ama arastirmadan tutttum gittim gecen bide ne ogreniyim kandilmis napaim artk dusunup uzulemicem

Olmazsa 22 nisanda kiyariz nikahi yada 5 mayis kararsz kaldmm nasp
mutluluklar dilerim :)

Merhaba,
23 Nisan'ı bilmiyorum ama arkadaşım 30 Ağustos'ta nikahını yaptı düğünde. Bizde resmi tatil diye düşünmüştük ama onların nikahı kıyıldı. Bilgin olsun

Merhaba,
23 Nisan'ı bilmiyorum ama arkadaşım 30 Ağustos'ta nikahını yaptı düğünde. Bizde resmi tatil diye düşünmüştük ama onların nikahı kıyıldı. Bilgin olsun

Demeki oluyor ozmn hayalimiz olur 23 nisan INŞALLAH :) ucretlysede cok fazla deilse yapariz ocakta gdp sorucaz hakkimda hayrlisi
cok tesekkur ederim :)

valla kızlar benimde 10 nisan ve 12 nisan düğün var ama birtek ben sitrsliyim kimse degil ve cnm cok sıkın kimseye bir sey diyemiyor kalp kırmak istemiyor ama benim kırılıyor ev yok daha kiramı yoksa satın mı alacaz daha belli degil of=(

valla kızlar benimde 10 nisan ve 12 nisan düğün var ama birtek ben sitrsliyim kimse degil ve cnm cok sıkın kimseye bir sey diyemiyor kalp kırmak istemiyor ama benim kırılıyor ev yok daha kiramı yoksa satın mı alacaz daha belli degil of=(
Benim de yok canim stres yapma şubat gibi baslicaz bakmaya biz.uzulme hic

Super tur sirketiylemi anlastin fiyatlar nasil
Canim kisi basi 1400 tl ye denk geliyor gibi.7 gece 8 gun.bize gore cok uygun zaten burada bi otele gitmeye kalksak en az kisi basi 200 tl buda normal bi otel. fiyati.benim kisisel gorusum okadar verecegime aynisindan daha ucuza yurtdisina giderm mantigyla herkesin gorusu farkli ama yeni yerler gezmek yeni kesifler daha cekici geliyor bana

Back