- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Kızlar nisan gelini değilim ama 23 Nisan kandil değil bilginiz olsuun.
20 Nisan Üç ayların başlangıcı
21 Nisan Regaib kandili
Canim ben simdi 23 nisan regaip kandili 21 nisan deil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar nisan gelini değilim ama 23 Nisan kandil değil bilginiz olsuun.
20 Nisan Üç ayların başlangıcı
21 Nisan Regaib kandili
23 nisana nikah memuru cocuk bayrami oldugu icin ek ucret alir demislerdi ek ucret almadi mi yani 23 nisanda nikah kiyilabilir mi nikah Memurlugunda salonda deil bizim dugun nikahtan sonra olucak da bizim icn 23 nisan ozel ama oluyor mu
kandil 21 nisanmis canim mhnds saolsun bilgilendirdi bizi :)
Kızlar kusura bakmayın telefondaki programda 21 nisan yazıyor hatta bizde o programa uyarak akrabanın kına gecesinden vazgeçmiştik şimdi takvimden baktım 23 nisan yazıyor tekrar kusura bakmayınMukemmelmdemis buarada isimleri karistrdim ama 23 nisan kandilmis arkadaşlar
Kızlar kusura bakmayın telefondaki programda 21 nisan yazıyor hatta bizde o programa uyarak akrabanın kına gecesinden vazgeçmiştik şimdi takvimden baktım 23 nisan yazıyor tekrar kusura bakmayın
sağol canım paylaştığın için. baktım netten güzel otantik görünüyor. nerden tavsiye aldın, göründüğü gibi güzel mi??Canim.ben rezervesyon yaptrdim super gercekten uygunda karlik evi
sağol canım paylaştığın için. baktım netten güzel otantik görünüyor. nerden tavsiye aldın, göründüğü gibi güzel mi??
günaydın kızlar :)
gelinlikler ne alemde ayakkabılar malum özel dikimse baslamak gerekiyor :)
Canim kusura bakma ben görmemişim yorumu simdi farkettim kuzenimde balayina kapodokyaya gitti urgup en guzel yerymis karlik evide orda cok arastrdm canim cok super diyolar tabi sen blrsn ben rezerve ettirdim INŞALLAH gitmek nasp olur
Önemli değil canımm. teşekkürler bilgilendirdiğin için. Dediğin gibi nette de gayet hoş duruyor. Bende ayarlayacağım. İnş hepimize gitmek nasip olur, ve memnun kalırız.
ya kızlar izmirde düğün yapılabilcek mekanları biliyor musunuz? kapalı olması sart çünkü hava malum ay nisan olunca bir de biz karşıyakadayız oraya yakın olması daha iyi olur .bulamadık biz yaaa....
Daha haftaya bakıcam ben gelinlikgünaydın kızlar :)
gelinlikler ne alemde ayakkabılar malum özel dikimse baslamak gerekiyor :)