HUHUUU 2015 NİSAN ayında evlenecek kızlar var mı?

çok iyi bi fiyat otel herşey dahil fiyat mı bu? Ben tur şirketleriyle görüştüm ama bu fiyatları hiç bulamadım

çok iyi bi fiyat otel herşey dahil fiyat mı bu? Ben tur şirketleriyle görüştüm ama bu fiyatları hiç bulamadım
Canim yurtdisinda hic bi şehir otelinde herşey dahil sistemi olmuyor oda kahvalti oluyor hep.yok fiyatlar hep bu şekildebamtur ppronto tura bakabilirsiniz.tabi çok lüks bi otel ariyosan fiyat artar.bizim amacimiz yatmadan yatmaya otele girmek.

Benim nişanlım boğazına biraz düşkün oldugu için oyle biryerden zararlı cıkarız Bizde Kıbrısa gidelim dedik ama tam pansıyon bide kumar oynamıyorsanız pek eglencelı bıyer degıl dedıler. Maxx Royalı cok tavsiye ettiler Turkıyenın en ıyı oteli falanmış neten baktımda. Gercekten iyiymiş. Yurt dısı hayalımızdı ama olmadı. Bu otel çıtasını bayağı yukseltmış. Erken rezervasyona 4 bine kapattık. Normalde 8-12 arası değişiyor. Gitmek isteyenler varsa tavsiye edebilirim tabi erken rezervasyonla. Fiyatları çok ucuk. Adamlar duş jellerini bile bulgari kullanıyorlarmış Bizde burayı bir deneyecegiz. Bakalımmm

23 nisan kandilmiss canim biliyormusun cok guzell bi tarih ama arastirmadan tutttum gittim gecen bide ne ogreniyim kandilmis napaim artk dusunup uzulemicem

Evet, biz tarihi değiştirdik o yüzden ama biz o günü bırakır bırakmaz biri almış, hatta ilk o günü sormuşlar dolu olduğunu söylemişler, millet pek takmıyor kandili mandili tövbe..

Evet, biz tarihi değiştirdik o yüzden ama biz o günü bırakır bırakmaz biri almış, hatta ilk o günü solması ogunlllar dolu olduğunu söylegeldiğindenlet pek takmıyor kandili mandili tövbe..
Evet tatlim hic uzemicem kendimi annemde kandirdilar sizi kakaladilar diyor ama uzemicem napaim isteyen icsin isteyen icmesin.benim amacim hem tatil olmasi ogunun hemde haftaicine denk geldiginden haftasonu fiyati odememekti.birde uzaktan gelenlwrde cumala birlesririp ctesi pazar da kalullanip pazar donmeleridi

23 nisan istiyordum kandilmis bende nikahi 5 mayis die düşünüyorum ama bilmiyorum karar veremedik nisan mi 5 mayis mi

Canim bnm 23 nisan yapma nedeninhem tatil ggünüolmasi cçoğu kişi gelenlerin calismiyor diye hem de haftaici fiyati odememdi.25 inde zaten balayina gidiyoruz turun başka tarihide yok ona gire ayarladik davetiyem de hazir bastirildi değiştirme sansim yok artik.napalim artik yapck bizi yok
Bizim ki 25 nisan. Kandilde olmasın ya sende 25 inde yap:))

Olsun ozaman tadını cıkar :)) şimdiden hayırlı olsn canım.

Kızlar nisan gelini değilim ama 23 Nisan kandil değil bilginiz olsuun.
20 Nisan Üç ayların başlangıcı
21 Nisan Regaib kandili

Kizlar heryere yazdim cevap verilmez diye burayada yaziyim dedim biz naspse 23 nisan nikah dusunuyoruz bizim icin ozel olduğu için
ama.resmi tatil mi olur kiyilirmi sizce
Oluyor canım zaten genelde düğün ve nikahlar haftasonu olduğu için nikah memuru ek bi ücret alıyor

Kızlar nisan gelini değilim ama 23 Nisan kandil değil bilginiz olsuun.
20 Nisan Üç ayların başlangıcı
21 Nisan Regaib kandili

22 nisan dini bi gun deil dimi nisanlim 23 nisan olmazsa tatilse 22 nisan olsun diyo kafam karisik 25 nisan mi olsa

23 nisana nikah memuru cocuk bayrami oldugu icin ek ucret alir demislerdi ek ucret almadi mi yani 23 nisanda nikah kiyilabilir mi nikah Memurlugunda salonda deil bizim dugun nikahtan sonra olucak da bizim icn 23 nisan ozel ama oluyor mu

kandil 21 nisanmis canim mhnds saolsun bilgilendirdi bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…