çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.Senin içinde her şey çok hayırlı ve güzel olsun inşallah.Hepsini tek tek hesapladım normalde paket 2900 TL gibi tutuyor ben 2000 Tl de anlaştım.içinde bır yatak örtüsü var ki su gelin modeli denilen çok şatafatlı olanlardan ki ben hiç sevmem ve her zaman kullanamayacağımı düşünüp onun yerine uyku seti ve piklerle değişiklik yapmayı düşünüyorum.taç'ın kendi sitesindende hesapladım tutarları bana söylenenlerde aynı.tek tek almaya kalksam daha fazla oluyor bir de kalite kısmı beni cezbeden.pakette olanları yazıyım istersen daha net olurÖncelikle Hayırlısı olsun inşallah, bizim ve ailelerimizin de düşündüğü tarih te Nisan Mayıs arası sanırım biz de mekan boşluğu ve fiyatlarını baz alarak bir ay belirleyeceği. Herşeyde bir hayır vardır canım hiç üzme kendini iş konusunda, Rabbim tez vakitte başka kapılar açar inşallah sana, bahsettiğin paketi yani pahalı mıdır? Yoksa böylesi uyguna mı geliyor gerçekten fiyatsal anlamda değerlendiremedim? En iyisi sen tek tek bir hesapla hepsini o şekilde karar ver, ayrıca aslında tek tek alsan indirimlerden de faydalanma şansın olur kanımca, ben englısh home da 100 küsürlük yatak örtüsünü 80 liraya aldığımı bilirim. Ama tek tek uğraşamam veya hepsi öyle veya böyle alınacak, taç' ta kaliteli diyebilirsini hakkında hayırlısı canım..
valla biz gün sayıyoruz 7 ay 16 gün var offf gecicek gibi degil.birde yavas yavas mutfagım için ciciler aldıkca hemen kullanasım geliyorrrben de 2015 Nisan da evleneceğimm :) zaman hızlıca geçer mi dersiniz ?
cok tesekkür ederim.O paketten vazgectim tek tek almaya karar verdim.mesela madam coco da slikon yastıklar bir haftasonu 8.90 tl ye geliyodu hemencecik 4 tane kaptım 20 tl vermekten iyidir.bunun gibi araştırıyorum normal pamuklu fiyatına özdilekten saten nevresim takımı aldım o da özdilek sonuçta .dediginiz gibi bazıları fazla geldi gözüme bazıları cidden ihtiyaç bende ihtiyacıma göre uygun buldukça alıcam nisana kadar tamamlarım sanırımEvde nevresim falan illa ki kullanılıyor, uyku seti dediğin eğer yorganlı falansa belki o fazla gelebilir diğerleri lazım olan şeyler ama. Fiyatları konusunda bilemiyorum ama kalite konusunda Taç'a çok güveniyorum. 10 senedir usanmadan aşınmadan kullandığım nevresim takımım var, rengi bile solmadı. Yastık yorgan desen insanın evde zaten ihtiyacı oluyor. Almışken iyisinden al, güzel bence. Ben de Nisan 2015'te evleneceğim inşallah, yolunuz açık olsun sizin de :)
ya kızlar izmirde düğün yapılabilcek mekanları biliyor musunuz? kapalı olması sart çünkü hava malum ay nisan oluncabir de biz karşıyakadayız oraya yakın olması daha iyi olur .bulamadık biz yaaa....
vilayetler evi var Karşıyaka'da.ya kızlar izmirde düğün yapılabilcek mekanları biliyor musunuz? kapalı olması sart çünkü hava malum ay nisan oluncabir de biz karşıyakadayız oraya yakın olması daha iyi olur .bulamadık biz yaaa....
Yakaladım seniiii ama nisanda evleniceksin diye bizim topiğe neden yazmıyorsun canım merak ettim seni.Nisana az kaldı sanki kızlarrrrrr :) zman hızla geçioo
bizde 26 nisanda evleniyoruzzzAğustosta yazmışım, 31 Mayıstı aslında ama kısa bir süre önce Nisan olarak değişti düğün tarihimiz, 26 Nisan 2015 Allah nasip ederse..
Çok işimiz var..
Kizlarrr bende varimmm 23 nisan benimde
bizde 26 nisanda evleniyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?