Merhaba kızlar :)) bende eğer kısmetse nisan ayında evleneceğim.Üniversite yıllarımda bile ben yaz gelini olucam yazın evlenmezsem olmaz olmaz diye diye geldim nisanda evleniyorum ee haliyle artık aliısveriş maratonu başlıyo hatta başladı bile.aklıma bişey takıldı size onu sorucaktım.^ 3ay önce işten ayrıldım ki tam düğün öncesine geldi ee haliyle ceyiz kısmı babamın üstüne kaldı.kına gecesi bize düğün erkek tarafına ve diğer mobilya ,beyaz esya vs ortak yapılma kararı alındı.sizler nasıl yapıyosunnuz?birde bugun annemle tekstil kısmı olarak nevresim,uyku seti,yatak örtüsü ,pike bornoz takılmları vs vs tam 11 kalemlik bir paketi 2000 tl olarak anlaştık ve almaya karar verdik.hepsi Taç ürünleri.ama aklım karıstı yine sizcebiraz pahalı mı ya da gereksiz mi ? bilemedim :26: lütfen tecrübesi olanlar fikrini söyleye bilir mi? suan çalışmadıgım için aileme cok yüklenmekten kaçınıyorum eğer öyle olursa cok üzülürüm işten ayrılmadan önceki dönemim olsaydı gözüm kapalı alırdım cidden çok hoş seyler var.neler oldugunu sorarsanız listeyi ayrıntılı yazarım .lütfen yardımcı olun bu kararsıza