Nadir bir birim değil kuzum komando birlikleri hep Suriye Irakta yerinde yok eş gidemiyor o yüzden.Cogu birlik yerinde yokBurası küçük çocuğu olanlar için rahat , teror olayları da olmuyor . İnsallah çok rahat güzel bir yere gidersiniz . Esinin görevi nadir olan bir birim mi ? Benim yakın bir arkadaşımın öyle sürekli ayrılar adam sürekli yer değiştiriyo görevde
Hayırlısı olur knsallah sizin için . Suriye Irak çok zorNadir bir birim değil kuzum komando birlikleri hep Suriye Irakta yerinde yok eş gidemiyor o yüzden.Cogu birlik yerinde yok
Yaaaaa çok sevindim gerçekten afiyet olsunHayırlısı olur knsallah sizin için . Suriye Irak çok zor
Kmsl Hnd sen muhteşem bir detaysın harika oldu ufaklığın pek yemedi ama biz bayıldık bundan sonra hep yaparım
Senin bu tarz yemek kültürün çok iyi bize de bol bol tarif ver
Geçmiş olsun minnosaSelamssssss mutlu haftalar
Küçüğün hali yoktu okuluna göndermedim bugün evde dinlensin
Yarın yerli malı haftası yapılacak okulda revani tatlısı yapacağım
Tavuklu şehriye çorbası yaptım
Sigara böreği kızarttım
Nohutum kalmamış buzlukta haşladım biraz da etli nohut yemeği yaptım
Babam geldi yemek yedik kahve içtik gitti
Ev süpürdüm
Çamaşır katladım
Sofralar yıkandı astım
İyi yağmur yağıyor şuanda
Bende yarın küçük kızımın okuluna lahmacun götüreceğim kendi sınıfımda da çocuklarla lahmacun veya kebap yeriz . Veliye çok yuklenilmeden kutlanmalı böyle günler .Yarın okulda yerli kutlanacakmış benimkine Osmaniye yöresi çıkmış yer fıstığı ve mısır patlağı götürecek. İki tencere mısır patlattım severim kolay ikramlıkları500gr da fıstık aldık
Bence artık kimsenin birbirine saygısı kalmadı herkes bir laf çarpıtma ego savaşındaSelam canlar
Okuldan çıktım nöbetçiydim bide çok yorucu geçti .
Menü ıspanaklı pide ayran salata turşu .
Daha yemekteyken yarını düşüyorum ne yapsam diye
Havalar sıcak gidiyor söyle bir kar yağsa nasıl güzel olurdu
Bazı insanlar çok değişik . Nibet esanasinda bir veliyle tartıştım . Okul temizleniyor içeri giremezsiniz bütün çocuklar bahhce de dedim , hayır benim ki girecek sonra kalabalığa kalıyor dedi . Ne özelliği var dedim çocuğunuzun bütün okul öyle giriyor neyse tartıştık beni şikayet etti
Eskiden veliler böyle değildi ne oldu bunlara bilmiyorum
Ben şerbetli tatlı hiç sevmem ilk defa revani yaptım çok güzel görünüyorGeçmiş olsun minnosa
Dinlensin ortalık hastalık dolu . Ellerine sağlık pasta getiren veliler seviliyor
Ooooo kelle pa afiyet olsunHellooo kızlar
Erken kalktım kelle paça koydum kaynıyor .
Ufak kızımin sınıfı için lahmacun siparişi verdim onu alıp götüreceğim . Okullarda el ayak salgını başlamış çok korkuyor beni üstüne birde uyuz salgını yaygın
Mayışa kaldı iki günheyecanla yılbaşını bekliyorum pazartesi tatil olacak diye
Dönem sonu yorgunlukları başladı .
Herkese sağlıklı , mutlu , bereketli bir gün olsun sevgiler
Güle güle kullansın fıstıkGeçen gün sipariş verdiğim kupalarım iptal edildi yaaaaa zaten flaş indirimden almıştım bilerek iptal ettiler
Kedoşuma malt ve tarak sipariş verdim
Küçüğün kumbarasını açtık Lol bebek istiyordu kumbaradan 2150 çıktı
Bebeği 900 e aldım
Sağol canımGüle güle kullansın fıstık
Kızlar çok çok yorgunum , stresiyim, içim daralıyor
SelamsssGünaydın kızlar
Yatak keyfi yapıyorum kızlar yatıyor . Biraz uzanırım kalkıp kahvaltı hazırlarım , sonra hazırlanıp okula giderim .
Akşama ne yemek yapacağım bilmiyorum
6 da okuldan çıkıyorum sabahtan yapıyorum normalde bugün hiç yapasım yok
İyi gezmeler canisiSelamsss
Ben kızı erken uyutunca erken kalkıyor
Bugün kuzenle çocukları okula bırakınca dışarı çıkacaz beraber gezer bişeyler yer kahve içeriz
Akşama tavuklu pilav yapacağım
Bol soğan ve tavuğu kavuruyorum biraz salça baharat pirinç pilavı yapıyorum benim kızlar bayılıyor dene istersen lezzetli oluyor
Yanına da cacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?