Yaaa geçmiş olsun şimdi nasıl kolunGünaydın gençlik
Dün geceden beri sağ kolum çok ağrıyor . Eşimin dahiyane fikri ile süreç ile sardık sonuç mükemmel hiç bir ise yaramadı
Bugün artık kolumu bile kaldıramam herseyi kocama yaptıracağım
Kalkın çaylar hazır
Canım benim geçmiş olsun rabbim korusuniyi akşamlar kızlar nasılsınız sabah burda deprem oldu o nasıl bir depremdi ben hayatımda öyle bir şey görmedim bina hopladı resmen geri oturdu yerine devam etseydi kesin birşey olurdu.İstanbulda falan mı oldu biz böyle etkilendik dedim bizim oldugumuz yerde olmuş 3.7 dediler ama en az 5.5 gibiydi kendime gelemedim yarım saatrabbim korusun afatından.İşe bir saat geç gittim çocuklar çok korkunca okula ben yolcu ettim sonra hazırlanıp çıktım.İşte sakindim aslında ders çalışsam diyorum ama içimden gelmiyor
Bereketli olsun ben artık altının şeklini unuttum görmeye görmeyeSelamsss
Kızı biraz erken bıraktım bugün okula sinemaya gittiler
Dönüşte kuyumcuya gittim 2 yarım 1 çeyrek aldım
Haydi kızlar canlanın altın biriktirmeye başlayalım
Çok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusuniyi akşamlar kızlar nasılsınız sabah burda deprem oldu o nasıl bir depremdi ben hayatımda öyle bir şey görmedim bina hopladı resmen geri oturdu yerine devam etseydi kesin birşey olurdu.İstanbulda falan mı oldu biz böyle etkilendik dedim bizim oldugumuz yerde olmuş 3.7 dediler ama en az 5.5 gibiydi kendime gelemedim yarım saatrabbim korusun afatından.İşe bir saat geç gittim çocuklar çok korkunca okula ben yolcu ettim sonra hazırlanıp çıktım.İşte sakindim aslında ders çalışsam diyorum ama içimden gelmiyor
Altınların bol olsun canisiSelamsss
Kızı biraz erken bıraktım bugün okula sinemaya gittiler
Dönüşte kuyumcuya gittim 2 yarım 1 çeyrek aldım
Haydi kızlar canlanın altın biriktirmeye başlayalım
Çok çok sevindim canisi benimde teyzem orada çok istiyor geçen hatta baktık biletlere çok pahalı bir ülke . Git gez bize de bol bol foto atSelam kızlar bir delilik yaptık uyguna uçak bileti bulduk İngiltere’ye vize için uğraşıyorum şimdi4 kişi uçak 9bin tuttu ama vize olayı çok stres ya.Haftasonu 30bin işlemlere ödedim randevu aldık bakalım hayırlısı inş sorunsuz şekilde atlatırız alırız vizeyi.Ablama gideceğiz mart ayında eğer kısmet olursa.Oğlum çok heyecanlı bizimde ilk birlikte yurtdışımız olacak.Annemde geliyor bizle sterlin almam lazım az az marta kadar
sağol canımCanım benim geçmiş olsun rabbim korusun
sağol canım.Allah sağlık-sıhhat, güç-kuvvet versin ek gelir olur sanada sınav görevleriÇok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun
Altınların bol olsun canisi
Çok çok sevindim canisi benimde teyzem orada çok istiyor geçen hatta baktık biletlere çok pahalı bir ülke . Git gez bize de bol bol foto at
Selam güzeller
Haftanın son günü ama yarın iki tane sınav görevim , pazar kursum var
Yorulacağım ama olsun ihticamiz var Allah güç kuvvet versin
Yaaaa çok güzellllSelam kızlar bir delilik yaptık uyguna uçak bileti bulduk İngiltere’ye vize için uğraşıyorum şimdi4 kişi uçak 9bin tuttu ama vize olayı çok stres ya.Haftasonu 30bin işlemlere ödedim randevu aldık bakalım hayırlısı inş sorunsuz şekilde atlatırız alırız vizeyi.Ablama gideceğiz mart ayında eğer kısmet olursa.Oğlum çok heyecanlı bizimde ilk birlikte yurtdışımız olacak.Annemde geliyor bizle sterlin almam lazım az az marta kadar
Bende bayağıdır gitmiyorsum özlemişimBereketli olsun ben artık altının şeklini unuttum görmeye görmeyeAcaba en son nezaman gittim kuyumcuya
Teşekkür ederim kuzumÇok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun
Altınların bol olsun canisi
Çok çok sevindim canisi benimde teyzem orada çok istiyor geçen hatta baktık biletlere çok pahalı bir ülke . Git gez bize de bol bol foto at
Selam güzeller
Haftanın son günü ama yarın iki tane sınav görevim , pazar kursum var
Yorulacağım ama olsun ihticamiz var Allah güç kuvvet versin
Geçmiş olsun canımSelam kızlar
Bugün sınav görevlerim vardı , bogazim kötü fena hasta olacagim kendimi hiç iyi hissetmiyorum .
12 şehidimiz var , çok üzgünüm , Allah rahmet eylesin , ailelerine sabır versin .
Günaydın canımcimgünaydın kızlar
Dün kızı jimnastiğe bırakıp aldığım pantolonu değiştirmeye gittim elim durmadı yine bişeyler aldım
Sonra gratise girdim orda da bir dünya harcadım
Sonra kızı alıp eve geldim
Peynirli d börek
yaptım çay demledim öyle yedik
Bugünde ne yemek yapsam bilmiyorum
Yalnız daha kahvaltı yapmadık kahvemi içtim
Yaaaaa ne güzel olurdu vallaGünaydın canımcim
Bende ufak bir kahvaltı yapıp dışarı çıkacağım . Gel kahveyi beraber içeriz
Bende ev için birkaç bisey almam lazım vakit bulursam onları halledeyim
Kız sıkma ne Adanalıca konuşmaYaaaaa ne güzel olurdu valla
Dünden biraz hamur vardı hemen sıkma yaptım çayla beraber yiyoz
Benimde evde istediklerim var ama alsam mı karar veremedim yoksa çeyrek mi alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?