Büyük gidecek kuzum küçüğü göndermeyeceğimCanımsın geçmiş olsun
Yarın okullarda açılıyor adana da
İyi yapmışsın mutlu olmuşsunuzdurValla dün küçüğü kayınvalideme bıraktık büyüğe babası doğumgünü diye para yollamıştım alışverişe çıktık azıcık normal hayata dönmemiz lazım yoksa çıldıracağız
Pumadan 1 tişört 1 şorta 1700 verdik
Eşofman aldı 200 TL
Grqtisten bikaç parça bişey 400 de burası
Ayakkabı filan bulamadı trendyoldan sipariş verdik
Puma spor ayakkabı,, güneş kremi,,, 1 kot şort,,, 1 şort etek,, 5 tişört,, sırt çantası
3000 de burası tuttu
150 TL si kaldı
Bende kendime ev içi giymelik 3 tişört aldım
Yemek yedik geçtik geri kayınvalideme
Küçüğe paten ve ekipmanları aldım 1100 tl
Döviz bürolarına sorun ama baya gezinin fark ediyor verdikleri fiyatKızlar euro bozacağız
En iyi fiyatı neresi veriyor nereye bozduralım
Noldu canım hayırdır?Benim iş yeride çok anlayışsız hep strese sokuyorlar beninasılsınız kızlar bugün çok sinirliyim az kaldı tayin olmamıza hayırlısıyla gitseydim burdan
Yarın sorayım bakalım bir kaç yereNaber kızlar?Nasılsınız neler yapıyorsunuz?
iş öğretmiyorlar eğitime kendiler gidiyor. Birsürü iş var ben nasıl yapcam müdür yardımcısı laf anlamıyor gıcık oluyorum.Noldu canım hayırdır?Benim iş yeride çok anlayışsız hep strese sokuyorlar beni
Şimdiden hayırlı olsun canımYarın sorayım bakalım bir kaç yere
İyilik canım ben artık zorlanıyorum son haftalara doğru girdik son 45 gün gibi zamanımız kaldı bebek hazırlıkları yapıyorum çantamızı hazırladık eksikler var onları alacağım bu hafta.
Elimizde bir miktar para euro var kelepçe yada 25 gr Bi künye almaya niyetim var çarçur olmasın eve dönünce ne yapacağımız meçhul elimizde dursun.
Sen nasılsın canım
Hakkında hayırlısı kuzum yanasılsınız kızlar bugün çok sinirliyim az kaldı tayin olmamıza hayırlısıyla gitseydim burdan
Al kız yakışır valla takınca beni hatırla ben almadım ama olsun hatırla beni takınca hahaŞimdiden hayırlı olsun canım
Bende kaburga bileziklerden istiyorum bakalım bu hafta gidip bakacağım
Al valla altın candır gerisi heyecan hahaYarın sorayım bakalım bir kaç yere
İyilik canım ben artık zorlanıyorum son haftalara doğru girdik son 45 gün gibi zamanımız kaldı bebek hazırlıkları yapıyorum çantamızı hazırladık eksikler var onları alacağım bu hafta.
Elimizde bir miktar para euro var kelepçe yada 25 gr Bi künye almaya niyetim var çarçur olmasın eve dönünce ne yapacağımız meçhul elimizde dursun.
Sen nasılsın canım
Parka çıktım kıza paten sürdürüyorumScss94
Kmsl Hnd
Penguen
Cankusunannesi
O1deren87
Zeynolin44
Öğlen yoklaması alıyorum herkes nerede kim ne işle meşgul
Tamam foto atqrımAl kız yakışır valla takınca beni hatırla ben almadım ama olsun hatırla beni takınca haha
Senden de bekliyoruz bir bebiş haberiAl valla aştın candır gerisi heyecan hahaDoğuma az kalmış ya ben heyecan yaptım sanki ben doğuracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?