Canım if diyetini araştır.Canım yüksek doz kullanmıyorum 50 mg günlük bir tane en son bu şekilde normaldi hastaneye uzun zamandır gitmedim ilacımı alıp kullanıyorum
Sağol canm aminn cümlemizin ailelerinin birlikleri daim olsun inşallahCankusunannesi maşallah kv kp canım Allah hep iyi etsin aranızı daim olsun torunlarına düşkün olmaları ellerindekini esirgememeleri ne kadar güzel nazarımız değmesin maşallah subhanallah
Sormam lazım canım, emin değilimVan a gelir mi o tır acaba
Saglik olsun sonucta borc ödeniyor canim bizim 45 taksidimiz varGünaydın kızlar . Maaşa son dört gün . Bir şey kalmayacak ama olsun borçları ödeyeceğiz o bile beni rahatlatıyor . Kredimiz 2022 şubatta bitecek
Kız heyecan var mı :))))Günaydın arkadaşlar
Sağol canım düsünüp söylemen yeter afiyetle iç kahveni bende yeni başladım filtre kahveye pek aram yok kahvelerle çayı çok severimSormam lazım canım, emin değilim
Süpersin canım hedef kaça inmekEveetttt tartıldım evin 4-5farklı yerindeŞimdi -1000gr mı 900mü yoksa ortalama alıp 950gr demekmi lazım Neyse ben düştüğü kabul etmek istiyorum sevgili dostlarım
Başlangıç:62.200
Bir önceki kilom:61.300
Şimdiki kilom:60.300
56 hedefimSüpersin canım hedef kaça inmek
MuhteşemsinnnnnnnnnnnnnEveetttt tartıldım evin 4-5farklı yerindeŞimdi -1000gr mı 900mü yoksa ortalama alıp 950gr demekmi lazım Neyse ben düştüğü kabul etmek istiyorum sevgili dostlarım
Başlangıç:62.200
Bir önceki kilom:61.300
Şimdiki kilom:60.300
Süperrr okyonus tebrikler canim56 hedefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?