🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar kahvaltı yaptık ortalığı toparlayıp süpürecegim gelince temiz olsun hava guzel 1 gibi çıkarız
İyi tatiller canm.Bende bir yere giderken temiz ve toplu bırakıp gitmeyi çok severim gelince düzgün eve gelmek çok huzur veriyor

H
E valla benim dışar çııkmamam lazım

Ohh size de çok iyi gelmiştir dışarı çıkmak

Afiyet olsun yapınca da hemen bitiyor dimi

Ayyy çok iyi yine kalıcı birşey biz yemeğe gidiyorduk bozdurupp
Yok yemeğe gitmedik ama fırın almak için ev kirası ve ev taşınması için bozdurduk.Birde ben hiç kollamiyordum komidinin üstünde veya çekmecede ordan oraya atıyordum hiç önemsemiyordumbiz evlendigimizde çeyrek 45 TL civarındaydı herkes çeyrek takiyordu düğünlerde
Zaten sonrasında ev aldık oraya gitti hepsi.

Biz evlendiğimizde de 30 TL idi

Oh neyse eve gitmiş canım güle güle oturun

Bizde bu ara kemerleri az biraz sikmamiz lazım önümüzdeki ay biraz alışveriş işleri var.
Valla Bizimde yaza doğru okula yazdıracağız cocugu okul taksidi Kitaplar kiyafetler oğlana dolap çalışma masası bize yatak alınacak ama öncelik çocuğun ihtiyacları.4 ay sonra Bizimde artık kıtı kıtına yeter paramız.

Okul işi fena bizde okul taksiti ödüyoruz 6 yıldır özel okul ödüyoruz 3 yıl da kreş ödedik hiç bitmeyen borç okul işi.birde kitaplarımız çok pahalı oluyor.bu sene sadece kitaplara 3650 TL ödedik

Evet artık heryıl birbirine eklenecek bitmeyen borç dediğin gibi.Krediler kira falan artık hayatta pahalı yemeğe içmeye faturalarlarada çok gidiyor hersey pahalı.

Aynen Canım valla çok yoruldum bir de hareketsizim evde hamile de olunca her yerim ağrıdı içeriği temiz olsa güvensek sorun yok aslında alınırsa işte çocuğa yedirince daha hassas oluyor insan

Keşke önlem alsalardı kötü bi ders olmuş öyle canım herkes bulmuş yolunu

Afiyet olsun yapınca da hemen bitiyor dimi

Ayyy çok iyi yine kalıcı birşey biz yemeğe gidiyorduk bozdurupp

Ay sorma Canım valla iki dk bitti sabahtan beri uğraşıyorum

Yoruldum bugün hamburger ekmeğini yaptım kalan hamurla sandaviç ekmeği yaptım ama sandaviç ekmeğinde yediler hamburgerleri

Köfte zincir rest gibi oldu bir de sucuğumu yoğurdum, tatlımı yaptım, tereyağı için yoğurt mayaladım bir sürü iş yapmışım bu haraketin yaşamda

Borsa da güzel kapattı güzel hafta sonu olacak inşallah

Evet artık heryıl birbirine eklenecek bitmeyen borç dediğin gibi.Krediler kira falan artık hayatta pahalı yemeğe içmeye faturalarlarada çok gidiyor hersey pahalı.
Okul işi öyle malesef.insallah kendilerini kurtarsinlar istedikleri mesleklere sahip olanlarda kuzular biz ödemeye raziyiz.Evet önceden dışarda yerdik gezerdik gezerken muhakkak biseyler alırdık eve boş donmezdik AVM lerden falan ama yine iyiydi halimiz şimdi hep evdeyiz kıyafet veya disarida gezme alışveriş v.s yok ama şimdi hiç yetmez oldu para.

Aynen öyle biz bir de sürekli ya rest dışarıdaydık her gün bi mekanda ama böyle değildik. Eve de gelen giden; kurulan sofralar masraf çoktu ama yetiyordu anormal yükseldi fiyatlar ondan böyle.

Biz evlendiğimizde de 30 TL idi

Oh neyse eve gitmiş canım güle güle oturun
Ha hayir simdi biri evlense bana ceyrek takti diye ceyrek asla takamam yani . Sonrada surat edip arkadan konusulur.
Bizzat yasadim 150 170 tl mi ne idi ceyrek belki dha fazla hatirlamiyorum biri evlenecekti bize ceyrek takmisti biz takamadik 2 hafta ust uste dugun vardi birde ev kredisi pduyoruz yeni cocgmz olmus ben isten cikmisim 100 tl taktik para . 100 u veren 100 daha verirdi demeyin verilemiyor bazen iste . Arkamzdan laf edilms duydum cok uzuldum mesela yoksa durumumuz ne yapabilirdikkj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…