- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
İyi tatiller canm.Bende bir yere giderken temiz ve toplu bırakıp gitmeyi çok severim gelince düzgün eve gelmek çok huzur veriyorGünaydın kızlar kahvaltı yaptık ortalığı toparlayıp süpürecegim gelince temiz olsun hava guzel 1 gibi çıkarız
E valla benim dışar çııkmamam lazımKiz sen yuruyuse cikma bacimm
Bizde ciktik baya dolastik patiklik ip aldim kiyma aldim kizimla kir pidesi aldik kendmze eve gelip cay koydum o olana kadarda kiymali kapuska yemegi yaptim smdi oturdum cayimi iciyorum cok sukur . Sut aldim 18 tl su aldim 10 tl . Sutten sutlac yapip kalani yogurt yapacagim biraz dinleneyimde .
Yok yemeğe gitmedik ama fırın almak için ev kirası ve ev taşınması için bozdurduk.Birde ben hiç kollamiyordum komidinin üstünde veya çekmecede ordan oraya atıyordum hiç önemsemiyordumAfiyet olsun yapınca da hemen bitiyor dimi
Ayyy çok iyi yine kalıcı birşey biz yemeğe gidiyorduk bozdurupp
Biz evlendiğimizde de 30 TL idiYok yemeğe gitmedik ama fırın almak için ev kirası ve ev taşınması için bozdurduk.Birde ben hiç kollamiyordum komidinin üstünde veya çekmecede ordan oraya atıyordum hiç önemsemiyordumbiz evlendigimizde çeyrek 45 TL civarındaydı herkes çeyrek takiyordu düğünlerde
Zaten sonrasında ev aldık oraya gitti hepsi.
Bizde bu ara kemerleri az biraz sikmamiz lazım önümüzdeki ay biraz alışveriş işleri var.Bugün harcama olmaz diye düşünüyorum haftasonuda olmazsa 3 gün 0 harcama ile yeni haftaya gireriz belki
Valla Bizimde yaza doğru okula yazdıracağız cocugu okul taksidi Kitaplar kiyafetler oğlana dolap çalışma masası bize yatak alınacak ama öncelik çocuğun ihtiyacları.4 ay sonra Bizimde artık kıtı kıtına yeter paramız.Bizde bu ara kemerleri az biraz sikmamiz lazım önümüzdeki ay biraz alışveriş işleri var.
Çok şükür Allah nasip etti.Ama yakında sizde ev alicaksiniz gibi bir his var içimde heran yazacaksın diye bekliyorumBiz evlendiğimizde de 30 TL idi
Oh neyse eve gitmiş canım güle güle oturun
Okul işi fena bizde okul taksiti ödüyoruz 6 yıldır özel okul ödüyoruz 3 yıl da kreş ödedik hiç bitmeyen borç okul işi.birde kitaplarımız çok pahalı oluyor.bu sene sadece kitaplara 3650 TL ödedikValla Bizimde yaza doğru okula yazdıracağız cocugu okul taksidi Kitaplar kiyafetler oğlana dolap çalışma masası bize yatak alınacak ama öncelik çocuğun ihtiyacları.4 ay sonra Bizimde artık kıtı kıtına yeter paramız.
Evet artık heryıl birbirine eklenecek bitmeyen borç dediğin gibi.Krediler kira falan artık hayatta pahalı yemeğe içmeye faturalarlarada çok gidiyor hersey pahalı.Okul işi fena bizde okul taksiti ödüyoruz 6 yıldır özel okul ödüyoruz 3 yıl da kreş ödedik hiç bitmeyen borç okul işi.birde kitaplarımız çok pahalı oluyor.bu sene sadece kitaplara 3650 TL ödedik
Yok cok ugrastiriyor zor degil ama asama isi cok parca parca is gucben disardan soyleynce yuh diyorum yazik bu para eder mi buncagz ekmek diyorum kendim yapnca da haklilar ya eder zirti pirti bisuru zimbirtisi var motoru var yakiti var kizartma yagi ketcap mayozeni vs eder haklilar diyorum cnku nerdeyse aldgm paraya yakin harcaniyor evdede yapsak tek artisi tam anlamiyla doyuyorsun bide icine siniyor iste
Aynen öyle biz uyardık deyip sıyrıldilar işte işin içinden.Bizim kombimize çok şükür bişey olmadı daha onlar mesaj atmadan şarteli kapatmıştık zaten ama komşularımızda özellikle kombisi bozulan çok var
Afiyet olsun yapınca da hemen bitiyor dimi
Ayyy çok iyi yine kalıcı birşey biz yemeğe gidiyorduk bozdurupp
Okul işi öyle malesef.insallah kendilerini kurtarsinlar istedikleri mesleklere sahip olanlarda kuzular biz ödemeye raziyiz.Evet önceden dışarda yerdik gezerdik gezerken muhakkak biseyler alırdık eve boş donmezdik AVM lerden falan ama yine iyiydi halimiz şimdi hep evdeyiz kıyafet veya disarida gezme alışveriş v.s yok ama şimdi hiç yetmez oldu para.Evet artık heryıl birbirine eklenecek bitmeyen borç dediğin gibi.Krediler kira falan artık hayatta pahalı yemeğe içmeye faturalarlarada çok gidiyor hersey pahalı.
Afiyet olsun canımKolaa
Katmer
Yumurta
Kaymak
Patates
Süt
48tl harcandı.2 gün 0 harcama olacak inş.
Katmer ve kaymak eşim seviyor haftasonu kahvaltısında yenir değişiklik oluyor diye aldım.Menemen yaparım bide sabah.
Okul işi öyle malesef.insallah kendilerini kurtarsinlar istedikleri mesleklere sahip olanlarda kuzular biz ödemeye raziyiz.Evet önceden dışarda yerdik gezerdik gezerken muhakkak biseyler alırdık eve boş donmezdik AVM lerden falan ama yine iyiydi halimiz şimdi hep evdeyiz kıyafet veya disarida gezme alışveriş v.s yok ama şimdi hiç yetmez oldu para.
Sağol canım sende güle giy yeni cicileriniAfiyet olsun canım
TeşekkürlermtatlımSağol canım sende güle giy yeni cicilerini
Ha hayir simdi biri evlense bana ceyrek takti diye ceyrek asla takamam yani . Sonrada surat edip arkadan konusulur.Biz evlendiğimizde de 30 TL idi
Oh neyse eve gitmiş canım güle güle oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?