Aminnnn canımHerkese mutlu yıllar kızlar sizi seviyorum
Yeni yıl hepimize başta sağlık, sonrasında hayırlı kazançlar ve birikimler getirsin, fazla kilolarımızı da götürsün inşallah
Aboww ciftwr cifter tatlilar hee afiyet olsnSelam kızlar geçmişi okuyamadım birazdan okurum
Zaman çok çabuk geçiyor kayınvalidemde
Menümüz Tavuklu beşamelli mantarlı spagetti
Salata
Dünden helva
Yarın için profiterol yapıyorum
Kayınvalidem de Laz böreği yapıyor
İşim bitsin kızı uyutayım gelirim geri
Sagol cnm bildirimi gormemisim gec cvpladim kusura bakmaGule gule giyin canim hayirli olsun
Afoyet olsun canim
Amiin amimn kimin ne dilegi var ise hayirla gerceklessin insallahSağlık,mutluluk, huzur dolu nice güzel yıllarımız olsun.Hepinizin yeni yılını kutluyorum canım dostlarımBol sağlık bolca birikim sonsuzzzzz huzurlu yıllara ins.Allah bugünlerimizi aratmasın.
Amin canım mutlu senelerSağlık,mutluluk, huzur dolu nice güzel yıllarımız olsun.Hepinizin yeni yılını kutluyorum canım dostlarımBol sağlık bolca birikim sonsuzzzzz huzurlu yıllara ins.Allah bugünlerimizi aratmasın.
Migrostan sipariş verdim 404 lira tuttu
Alkol falan hiç yok bez şampuan ped kahvaltılık biseyler
Eşimin geçen sene ozel ders verip parasını vermeyen bir ogrenci vardı . Onu vermiş ama eksikCeyrek al dedim piyasa da ceyrek yok biraz düştü ya satmazlar
saglikli mutlu bir yıl olsun altınlarımız cok kilomuz az olsun
menu karides
Erişte
Kereviz salatası
Cigkofte
Tatlı da yapmadım soguk baklava alacaktım kilosu 120 dedi yuh dedim
Mutlu sağlıklı huzurlu yıllarımız olsun kızlar bol bereketli kazançlı inşallah menü köfte patates salata canım işkembe çorbası istedi gelirken çoktan aldım 1 paket onu pişirdim 2 kase içtim
Mutlu ,huzurlu,bereketli,sağlıklı, coronanın son bulduğu bir yıl diliyorum
Herkese mutlu yıllar kızlar sizi seviyorum
Yeni yıl hepimize başta sağlık, sonrasında hayırlı kazançlar ve birikimler getirsin, fazla kilolarımızı da götürsün inşallah
Mutlu yillar kizlarrrrrrrrSağlık,mutluluk, huzur dolu nice güzel yıllarımız olsun.Hepinizin yeni yılını kutluyorum canım dostlarımBol sağlık bolca birikim sonsuzzzzz huzurlu yıllara ins.Allah bugünlerimizi aratmasın.
Günaydın kızlar herkese yeni yılın ilk gununden
Günaydın kızlar :)
Günaydın kızlar
Günaydın dostlarımmmmmmGünaydın hanımlar..
yeni sene; bitirdiğimiz yıla göre çook daha verimli geçsin, kendimize güzel şeyler kalabileceğimiz sağlıklı bir yıl olsun..
hepinize güzel günler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?