- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Ucundan minicik tatsana canmPekmezli cevizli un helvası yaptım cocuklara miss gibi koktu
Yok canım kullanmadim.Sezeryandan sonra korse kullandin mı canm.ben ikisinde de korse kullandım hiç kalmadı göbek.
Ucundan minicik tatsana canm
Heehh işte bende o görüntüden korkrtugum için 10 gün sonra korse taktım dikiş üstünden sarkmasin diyeYok canım kullanmadim.
Ama bence normal göbek çünkü göbek çevrem 9 cm inceldi kilo verince ama yine de var işte dikis üstü değişik oluyor işte
Zeyno senin ahali baya yemeğe değişik çeşit e alışmış.Tadına baktım sadece :))
Bölgesel ile verilir herhaldeHeehh işte bende o görüntüden korkrtugum için 10 gün sonra korse taktım dikiş üstünden sarkmasin diye
Karın harketkeriyle gayet güzel toparlar ve şıkılasirsin merak etme canmBölgesel ile verilir herhalde
Benim derdim basen göbek son plan
Tünaydın topikdaşlarım özledim sizleri
Oğlumun 2 saat dersi vardı onunla ilgilendim
@Cedric1003Kmsl Hnd @Cay6 kilonuzu kontrol etmiş oldunuz artık verme zamanı inanıyorum herkes istediği kiloya düşecek neler yapmak gerekiyor herkes bilinçli
Alttaki kilo çizelgesi ile başlayın lütfen motive ediyor
Akşamları menüleri bildirelim bizde aksattık yazmayı @okyonus
Kmsl Hnd 6.takımada gelebilirsin istersen canım ve diğer arkadaşlar da tabi ki
Canim diyetisyene gidim gruba da katilacamDiyete hangi gün başlıyordun canimmm
Ayyy evet hic sormq yaaaa
Gule gule giyin canim hayirli olsunBana da komsum bi dolma tabagi gondermis sagolsun kuru dolma lahana ve yaprak sarmasi
Kurufasulye bulgur pilavi yayla corbasi menum
Kestane aldim birde pazardan bu sene ilk kez aldm cnm istedi cayla yeriz insallah
Sokaktan gecen arabadan patates sogan aldim 12 tl
Internetten kendime ve kizima siparis vermstm bikac parca sey 160 tl kapida odedim
Pazara ve markete gittim 50 60 tl de oyle gitti
2 kucuk ekmek aldim 2.5 tl
Artik paramda bitti haftaya sali carsmbaya kdr maas alir esim suan bi 10 gunluk filan alinacak birsey de yok zaten cok sukur . 3 gun de esim evde olur o cikar alir zaten eksik olursa
Afoyet olsun canim100tl sebze meyve
100tl pasta
180tl kuruyemiş
10tl ekmek
Ayy harcamalara bak
Ne yaparsam yedirmeye çalışıyorum miniğim biraz sıkıntılı gerisi iyi yiyorlar maşallahZeyno senin ahali baya yemeğe değişik çeşit e alışmış.
Sen de iradelisin yemeden de yapıyorsun.
Küçük çocuğun kaç yaşında?
Büyük benimki ile.Ne yaparsam yedirmeye çalışıyorum miniğim biraz sıkıntılı gerisi iyi yiyorlar maşallah
Bende yapmayı yemeyi yedirmeyi çok severim ama küçüğüm 27 aylık oldu hala doğum kilolarından kurtulamadım bu sefer bitirmek istiyorum dikkat etmek zorundayım canım
Benim çocukların hepsi küçük canım
8,5,2 yaşlarındalar
Kızlar seni mangal yaktı demiş ya ondan gülücük koydumKızlar yarın ki menümüz de yazayım sabah fırsatım olmaz belki
Mangal (olmazsa ayıp olur)
Köz patlıcan yoğurtlu
Marul salatası
Havuc tarator
Çiğköfte
Profiterol
Laz böreği
Şimdilik bunlar
Herkese şimdiden musmutluuuuuuuuu senelerrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?