Huggies bez boya veriyor!

guler100

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.133
25
358
Arkadaşlar bir süre önce huggies bez kullanıyorduk ve kızımın çıtçıtlı badilerinden külotlarından farkettimki bezin dış yüzeyi yeşil yeşil boya veriyor
bezden o kadar memnundumki bu yüzden bıraktım
huggies bez kullanananlar sizde de böyle sorunlar oluyor mu
çocuk sağlığı bu yaçocukarın cildine alerji yapabilir

Evet aynı sorunu bende yaşıyorum,huggisin yeni ürünü yani yan bantları uyumlu olanı renk veriyor,bebeğimin badisi yeşil olmuştu,sanırım yavrucaklar terleyince çıkıyor elimdede o kadar bez var kullanmak zorundayım mecbur,umarım alerji olmazlar.

evet aynı sorun ve beyaz çamaşırlarından da çıkmıyor o leke kalıyor
ben huggies e mail attım 2tane bez yollamamı istediler dış ambalajıyla birlikte
kargoya verdim sorunu bulcaklarmış seri numarasına göre

şu cevabı attılar
Urunun kalitesi, icerigi ve performansinda herhangi bir degisiklik yapilmamistir. Boya sikayetinin, hammadde kaynaklı oldugu tespit edilmistir. Konu ile ilgili tedarikci degistirilmistir. Urunumuzun icinde ve dis yuzeyinde kullanilan malzemeler, insan sagligi konusunda onaylidir. Alerji, baska bir nedenden olabilir. Konunun nedenlerini anlayabilmek ve tarafiniza hatamizi telafi etmek amaciyla urun gondermek amaciyla; sizden ricamiz, elinizdeki iki adet urunu, varsa dis ambalajıyla beraber Kimberly Clark - Kalite Kontrol Departmani adina; Kavakpinar mah. Tandogan cad. No:144 Pendik-IST. adresine gonderebilir misiniz lutfen?

ben yahudi markaları oldukları için huggies ve prima kullanmıyorum. onlardan her şey beklenir.lmaz:

evet bizde aynı sorunu yasadıkn kaullanmaya yenı baslamıştık dkkatımı cekti ve bana tahta gibi geldi bu bez primada bebişimde sanki kızarıklık yapıyordu sırada molfix var. bendemi mail atsam acaba ???

ben prima kullanıyorum çoook memnunum
oğlum ilk doğduğunda huggies aldık bin pişman olduk bez elimizde patladı
çok fena alerji yaptı bel kısmını bile
hemde huggies çok kalın ve yeni bağlasam bile eşim geliyo altı dolmuş değiştirsene diyo
ama prima incecik çok rahat oluyo oğlum içinde
ayrıca prima hiç geçirmiyo gece boyu aynı bez
huggies olsa bez değiştiriyodum
primanın dolu hali huggiesin boş hali gibi

Huggies bez tekrar sö6ylüorum kötü bir kez prima yahudi malı ama çok kullanışlı bebekte pişik yapmıyor boya vermiyor sıdırmıyor yumusacık ve mis gibi kokuyor.

Huggies e bende mail atmak istedim boya verdiğini ve kokuyu dısarı verdiğini söylemek istedim ama nerye nasıl bulamadım. çok ciddiyim bebeğimi bezliyorum yeni çiş yaptıysa koku yayılıyor.
1 saatten fazla kalmışsa yada gece o bezleyip yattıysa uayndığında mis bebeğim lağam çukuruna düşmüş gibi kokuyor hemn popişi yıkıyorum.

arkdasım maili hengi adreseyazdın elimdeki bez bitsin daha almam

aslında molfixdede merak eiyorum...

ben de huggıes kullanıyorum ama hıc boyle bı sorunum olmadı arkadaslar..önceden prıma alıyorduk memnun kalmadık.su an memnunuz

ben prima kullanıyordum bu sefer huggies aldık ama aldığıma alcağıma pişman oldum hem çok kalın hemde sık sık değiştirmeme rağmen çişi dışarıya çıkartıyor hiç memnun değilim

arkadaşlar bezin boya verdiğini firma onayladı yolladığım bezlerden
ve bunun karşılığında özür için hediye çeki ve ıslak mendil yolladılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…