Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortada ya belli yani, ic dudaklarn tepesi oluyor frenelum oncedwn kılıf altinda kaldığından görünmüyorms ama onlarda alinmaz alinirsa ilerde sıkıntı yasarsn çok dedicok mu buyuk toplar incelemezsen cok mu ortada
odem kapsulu ne15. Gün
Ödemlerimde bir değişiklik yok. Aktif olarak 2 antibiyotik kullanıyorum , 1 ağrı kesici , 1 ödem kapsülü , 2 krem
Hepsi sabah akşam
Buz uyguluyorum
Yatıyorum
Bakımlarım devam
Enfla-c canım. Burun ameliyatı olanlar kullanıyomuş geneldeodem kapsulu ne
İki gündür kullanıyorum daha bi etkisini görmedimetkisi varmi
ben labioblasti vajinoplasti oldumHudoplasti de oldunuz mu
insallah toparlanirsin bu surec zor bir surec evet ama sonrasinin iyi olacagini dusunerek kendini mutlu et atlatacagiz bu sureci.kadin olmak ayricalikli ve cok zorAraştırmalarıma göre uzamış ödem diye bir şey olmuş bende çünkü görüntüsü 10 gündür cidden hiç değişmedi. 4-6 hafta arası bulurmuş iyileşmem. Haziranın başında yani bir hafta sonra artık işe başlamam lazım. 3 hafta bana tolerans tanıdılar. Bu hafta son haftam. Artık iyileştiği kadar bu hafta. Haftaya çalışınca neler olur bilmiyorum. Benim dikişler 3 ay sonra düşcekmiş zaten. Normalde herkesin birinci aydan sonra düşmeye başlıyorken. Gerçekten keşke yaptırmasaydım dediğim bir işlem oldu.
Çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsınŞeklinde genel olarak bie değişiklik olmaması canımı sıkıyor. Evde yatacak zamanım da kalmadı. Ödemlerin inmesi bence benim 2-3 ayı bulacak çalışma hayatına da girceğim için. Yani bilmiyorum umarım iyileşir insana böyle kalacak gibi bir his de geliyor zaten. Aynı doktora da gitmeyi düşünmüyorum artık. Hastaneler daha uygun bu şeyler için bence. Çünkü test yapıyorlar seni ve kanında enfeksiyon mu var ya da nasıl bir bakteri var ona göre ilaç veriyorlar. Kliniktekiler ezbere ilaç veriyor. Hatta anlaşmalı oldukları ilaçları veriyorlar örneğin verdikleri krem kıpkırmızı yaptı. Gereksiz masraf ve yanlış uygulama olabiliyo. Hem zamanınız gidiyor ve sayamadığım onca kötü şeye sebep oluyorlar
Teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın
Ayaklarını hep havada tut yatarken yastıkla epey bir yükselt.
Onun haricinde buz uygulamasını dediğin gibi çok yapma çünkü uzun süreli buz uygulaması doku harabiyeti verebilir.
Çok geçmiş olsun![]()
Evet iyi geldi çok şükür daha iyiyim.Teşekkür ederim
Sen nasıl oldun
En son antibiyotiğe başlamıştın
İyi geldi mi