huawei kullanan varmı?

Begonya2

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
10.426
21.671
398
27
merhaba kızlar telefonum 3.cü kez ekran kırıldı yeni alacam inşaALLAH baya arastrdm mate 20 lite begendm
huawei kullananlar memnunmu? bide kamera benm için çok önemli kamerası nasıl?

Merhaba ben lenovomoto kullaniyorum sarji bitmek bilmiyor cok memnunum yani abamda lenovo kullaniyor oda memnun ama benimkk sarjda başi ceker. Huawei yi bilmiyorum.

Merhaba ben lenovomoto kullaniyorum sarji bitmek bilmiyor cok memnunum yani abamda lenovo kullaniyor oda memnun ama benimkk sarjda başi ceker. Huawei yi bilmiyorum.
sarj konusunda huaweide çok iyiymiş 3 gün gidiyomuş oyun oynanmazsa

yokmu hanmlar huawei kullanan ? özellikle mate serisi ?

Benimki mate 20 lite gold. Bende önemli olan ekran ve kamera ikisi de işimi görüyor..

merhaba kızlar telefonum 3.cü kez ekran kırıldı yeni alacam inşaALLAH baya arastrdm mate 20 lite begendm
huawei kullananlar memnunmu? bide kamera benm için çok önemli kamerası nasıl?
Şuan huawei kullanıyorum çok güzel donma vs sorunuyla karşılaşmadım,şarj hergün takıyorum oyun vs oynadığım için kamerasıda güzel.

Şuan huawei kullanıyorum çok güzel donma vs sorunuyla karşılaşmadım,şarj hergün takıyorum oyun vs oynadığım için kamerasıda güzel.
bnde oyun oynuyorum 1 tane onun dısında bide instgram ve wp çok kullanrm şarj çok iyiymiş bakalım ama kamera bnm için daha önemli :)

Huawei neredeyse tüm telefonlarını kullandım.. Şu anda p20 pro kullanıyorum diğer hattım takılı..
Kesinlikle tüm telefonlarında ortak bir kaliteye sahip..
Şarj süreleri , hızlı şarj olmaları , Tasarımları , kamerası , hızı oyun kalitesi grafikler..
hepsi beklentinizi rahatlıkla karşılar..

Huawei neredeyse tüm telefonlarını kullandım.. Şu anda p20 pro kullanıyorum diğer hattım takılı..
Kesinlikle tüm telefonlarında ortak bir kaliteye sahip..
Şarj süreleri , hızlı şarj olmaları , Tasarımları , kamerası , hızı oyun kalitesi grafikler..
hepsi beklentinizi rahatlıkla karşılar..
p20 harika ya ama bütçemi aşıyo şuan bütçeme uyan en iyi telefon mate 20 lite 10 15 gün içinde alıcaz inşaAllah beğenirm :KK200:

Back
X