Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sarj konusunda huaweide çok iyiymiş 3 gün gidiyomuş oyun oynanmazsaMerhaba ben lenovomoto kullaniyorum sarji bitmek bilmiyor cok memnunum yani abamda lenovo kullaniyor oda memnun ama benimkk sarjda başi ceker. Huawei yi bilmiyorum.
bnde siyah ve gold arasında kararsız kaldm goldmu güzel ziyahmı sizceBenimki mate 20 lite gold. Bende önemli olan ekran ve kamera ikisi de işimi görüyor..
Şuan huawei kullanıyorum çok güzel donma vs sorunuyla karşılaşmadım,şarj hergün takıyorum oyun vs oynadığım için kamerasıda güzel.merhaba kızlar telefonum 3.cü kez ekran kırıldı yeni alacam inşaALLAH baya arastrdm mate 20 lite begendm
huawei kullananlar memnunmu? bide kamera benm için çok önemli kamerası nasıl?
bnde oyun oynuyorum 1 tane onun dısında bide instgram ve wp çok kullanrm şarj çok iyiymiş bakalım ama kamera bnm için daha önemli :)Şuan huawei kullanıyorum çok güzel donma vs sorunuyla karşılaşmadım,şarj hergün takıyorum oyun vs oynadığım için kamerasıda güzel.
bnde siyah ve gold arasında kararsız kaldm goldmu güzel ziyahmı sizce
p20 harika ya ama bütçemi aşıyo şuan bütçeme uyan en iyi telefon mate 20 lite 10 15 gün içinde alıcaz inşaAllah beğenirmHuawei neredeyse tüm telefonlarını kullandım.. Şu anda p20 pro kullanıyorum diğer hattım takılı..
Kesinlikle tüm telefonlarında ortak bir kaliteye sahip..
Şarj süreleri , hızlı şarj olmaları , Tasarımları , kamerası , hızı oyun kalitesi grafikler..
hepsi beklentinizi rahatlıkla karşılar..
sizde hangi modeli var :)Beni. Huawei ve ben çok memnunum.