HU HUUUU bakmadan geçmeyin indirim takas yeniler hepsi burada :)

canım gözlük,kahve takımı,kolye ve yüzük fiyatlarını ayrı ayrı yazabilir misin?bi de yüzük kaç numara?

gözlük 7 tl canım kahve takımı 15 tl kolye 10 tl yüzük beş tl yalnız yüzüğün numrasını bilmiyorum canım:16::16:

gözlük 7 tl canım kahve takımı 15 tl kolye 10 tl yüzük beş tl yalnız yüzüğün numrasını bilmiyorum canım:16::16:

mezura varsa küçük yazılı tarafıyla parmağının çevresini ölçebilir misin hangi sayıya denk geliyo parmağını ölçerken canım

eşimin metresiy le kağıda çizip ölçtüm :) 5 buçuğa geliyo tam ölçüsü:D:16::16::16:

canım şu ürünleri takas yapsak güzel olurdu bende 36 no sıfır kullanılmamış bir terlik var çok güzel eklyiroum bak sayfana

Eklentiler

• $Resim 131.jpg
    $Resim 131.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $Resim 130.jpg
    $Resim 130.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $Resim 129.jpg
    $Resim 129.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $Resim 127.jpg
    $Resim 127.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $Resim 133.jpg
    $Resim 133.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 52
canım şu ürünleri takas yapsak güzel olurdu bende 36 no sıfır kullanılmamış bir terlik var çok güzel eklyiroum bak sayfana

ama şuan ihtiyacım olan şeyler diyil birde açıkçası ben eve katkım olsun die satış yapıyorum takas için çok ihtiyacım olan bişe bulmam lazım ancak çok saol canımsınnn:16::16::16:

ama şuan ihtiyacım olan şeyler diyil birde açıkçası ben eve katkım olsun die satış yapıyorum takas için çok ihtiyacım olan bişe bulmam lazım ancak çok saol canımsınnn:16::16::16:

canım toplam fiyat biraz fazla geldi yüzük ve gözlüğün fiyatı toplam en son kaç olur.

merhaba mavi boncuklu kolye,böyle kurdaleli çoklu bi foto var sanırım arkalarında igne var takmak için onlar ve ilk yüklediklerinizden leoparlı küçük çanta ne işe yaramakta ve hepsinin tek tek fiyatını alabilirmiyim.?

mavi boncuklu kolye 5 tl broşlar 3 er tl leoparlı olan nine vest ten aldım içinde ayna sı var küçük cüzdan ruj için falanda kullanılabilir 5 tl oda

bekleten arkadaslardan henüz kesin cevap alamadım
ilk ciddi alıcıya veriyorum artık haberiniz olsun bekletmiycem

Back