ewet canım.bunlar bana ayır. fiyatı nedir toplamtakaslık bişiler bakarsın olmadı konuşurz yine
canım gözlük,kahve takımı,kolye ve yüzük fiyatlarını ayrı ayrı yazabilir misin?bi de yüzük kaç numara?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet canım.bunlar bana ayır. fiyatı nedir toplamtakaslık bişiler bakarsın olmadı konuşurz yine
canım gözlük,kahve takımı,kolye ve yüzük fiyatlarını ayrı ayrı yazabilir misin?bi de yüzük kaç numara?
gözlük 7 tl canım kahve takımı 15 tl kolye 10 tl yüzük beş tl yalnız yüzüğün numrasını bilmiyorum canım
mezura varsa küçük yazılı tarafıyla parmağının çevresini ölçebilir misin hangi sayıya denk geliyo parmağını ölçerken canım
eşimin metresiy le kağıda çizip ölçtüm :) 5 buçuğa geliyo tam ölçüsü
canım şu ürünleri takas yapsak güzel olurdu bende 36 no sıfır kullanılmamış bir terlik var çok güzel eklyiroum bak sayfana
ama şuan ihtiyacım olan şeyler diyil birde açıkçası ben eve katkım olsun die satış yapıyorum takas için çok ihtiyacım olan bişe bulmam lazım ancak çok saol canımsınnn
canım toplam fiyat biraz fazla geldi yüzük ve gözlüğün fiyatı toplam en son kaç olur.
canım toplam fiyat biraz fazla geldi yüzük ve gözlüğün fiyatı toplam en son kaç olur.
tatlım ürünler kalsın.beklediğim bi kaç satış vardı arkadaşlar vazgeçti.ama takas düşünürsen olur sayfamda yeni ürünler var. ilgine tşkler.
Eki Görüntüle 990370 Eki Görüntüle 990371 Eki Görüntüle 990372 Eki Görüntüle 990374 Eki Görüntüle 990375
Eki Görüntüle 990384 Eki Görüntüle 990386 Eki Görüntüle 990385 Eki Görüntüle 990383 Eki Görüntüle 990387
Eki Görüntüle 990397 Eki Görüntüle 990396 Eki Görüntüle 990395 Eki Görüntüle 990393 Eki Görüntüle 990392 Eki Görüntüle 990398
merhaba mavi boncuklu kolye,böyle kurdaleli çoklu bi foto var sanırım arkalarında igne var takmak için onlar ve ilk yüklediklerinizden leoparlı küçük çanta ne işe yaramakta ve hepsinin tek tek fiyatını alabilirmiyim.?
mavi boncuklu kolye 5 tl broşlar 3 er tl leoparlı olan nine vest ten aldım içinde ayna sı var küçük cüzdan ruj için falanda kullanılabilir 5 tl oda
hmm tamam uymadı teşekkürler..
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=990335&d=1393073873
canım erkek mont siyah sanırım onu benim için ayırırmısın ? :26: