• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meleğin evinden parçalar ev eşyası,kıyafet,küçük ev aletleri,dekorasyon.. vs

Fiyatların çok Pahalı. Ben sabahlık takımını 6 Parça 150 tl ye aldım. biraz fiyatlarını düşür bence.

Fiyatların çok Pahalı. Ben sabahlık takımını 6 Parça 150 tl ye aldım. biraz fiyatlarını düşür bence.

Benimkide 6 parça diğer 2sini nereye koyduğumu bulamamıştım henüz buldum 300 tl ye almıştım yarı fiyatı uygun bence aceleside yok hiçbirşeyin zaten yinede düşündüğünüz için sağolun

Ikinci el için bu fiyatlar normal degil cnm.bence bir fiyat araştırması yapın netten. Bir de kargo ödeyecek alanlar üstelik.bu paraya sıfırını alırlar.

Ikinci el için bu fiyatlar normal degil cnm.bence bir fiyat araştırması yapın netten. Bir de kargo ödeyecek alanlar üstelik.bu paraya sıfırını alırlar.

Fiyat araştırması yaptım merak etmeyin ayrıca daha öncede belirtmiştim hiçbi ürünümün acelesi yok sıfırını almak isteyende benden veya siteden bi başkasından almak isteyende kendi bilir herkesin kendi seçimi

Kotların resimlerini göremedim ilk sayfadan itibaren baktım ama kumaşları gördüm sadece bir tanede kot benzeri pantolon ama emin olamadım.yardımcı olur musun?

Yok hepsi kumaş zaten ben sizin konunuzda da belirtmiştim erkek pantolonlarının hepsi kumaş kot olan bi tane oda bayan :)

Back
X