yaa kızlar
gelmeyi çok istiyordum
çrş aradılar iş için
dün de apar topar gidip sözleşme imzaladım
uzun zamandır iş aradığım için bu fırsatı kaçırmak istemedim
beni mazur görün nolur
bir dahaki buluşmaya inşaallah geleceğim
arayı açmayın fazla
sorun değil tatlım iş güç daha önemli tabiki .. bu buluşmadan sonra kısmet olursa yaparız yine..
Aynen canım profesyonel makineyi de getirebilirim daha güzel çekiliiriz.
Bende 1,30 gibi falan gelirim diycem gerçi evde temizlik yapmam lazım çünkü annemin parmapı kırıldı malesef asla erken bırakmaz ama gelicem yani
olsun olsun yrdım et annecigine cnm .. pro makina mı dedin uwww bende makina hastalıgı var getir getir ne kadar makina varsa topla gel kuşum :)) bende erken kalkarım işimi gücümü halledip damlarım mekanımıza hatta yarın okulum var çıkışta gidip konuşayım bi bakım neler yapmama müsade var :)) hatta masayıda ayarlardım ama üst katıda çok hoş alt katıda ama canlı müzik alt katta oluo alt tarafı tercih ederim ben ama ona beraber karar verelim neyse :))
evet evet 2 on numara var juniorda olucaz biz zaten iki adım ötesi hemen telefonlaşırız olmadı ..
hee ne demek cnm ben zaten iş kurmayı düşünüorum organizasyon ve reklam üzerine artık böyle ufak ufak başlarız :sm_cool:
valla bişi diyim mi benim makinam olsa pro yanımdan ayırmam o kadar çok seviorum yani foto çekmeyi makina alsam neler yapıcam neler ahh ahh :)) ama diğeride yetiosa sana sorun yok tabi .. sende haklısın cnm
:)) olsunda taşımaya razıyım ben foto çekmeyi öyle böyle değil acaip seviyorum gece gndüz çek deseler çekerim :)) ..:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?