Htc00'ın düzenlenmiş çeyizleri :)

bayıldım hepsi birbirinden güzell özellikle yemej-k takımına baıldım annemde çok beğenmişti onu ben beğenmemiştim ama sende görünce çkk beğendimm güle güle kullan

bahaat takımın yok tatlımm:1:

evet cnm 26 haziran da düğünüm artık btti sayılır esyalar perdelerim dikilcek o kaldı

Son düzenleme:
evet cnm 26 haziran da düğünüm artık btti sayılır esyalar perdelerim dikilcek o kaldı

hımmm bişey kalmamışş düüğüne
bundan sonrasınd aherşeyin çok güzel olur ve mutlu mesut yaşarsın canım

Maşallah çok özenle hazırlanmış..Çok şık gözüküyorlar,Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. =) Ama bir köşe takımı sever olarak köşe takımınıza bayıldımm çok konforlu gözüküyor. =) Sitesinden baktım fiyatı da dediğiniz gibi uygun ne güzel. =)​

Maşallah çok özenle hazırlanmış..Çok şık gözüküyorlar,Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. =) Ama bir köşe takımı sever olarak köşe takımınıza bayıldımm çok konforlu gözüküyor. =) Sitesinden baktım fiyatı da dediğiniz gibi uygun ne güzel. =)​

teşekür ederim cnm çok hevesle hazırladım ceyizimi köşe gerçektende cok rahat

canım çok güzel tüm eşyaların hayırlısıyla güzel günlerde otur inşallah:nazar:
halılarının markası ne? dekor objelerin çok hoşmuş özellikle abajurun :16:

viledana kadar almıssın canım benim eksik göremedim ben pek hepsini ağız tadıyla ii günlerde kullan insallah

viledana kadar almıssın canım benim eksik göremedim ben pek hepsini ağız tadıyla ii günlerde kullan insallah

evet cnm aldım yavaş yavaş tamamlıyoruz artık nişanlımda bende çalıştığımız için vaktimiz yok o yüzden bi an önce bitirmek istiyoruz ev işini

Nevresimler cok hosuma gitti, karaca setleri de öyle..
Iyi günlerde ins.. :nazar:

Back
X