- 11 Nisan 2020
- 200
- 101
- 23
- Konu Sahibi Karakedi1990
-
benim yakın bir arkadaşım balayında girdiği havuzdan kaptı. ve döndüğünde antibiyotik tedavisi aldı bir süre.Arkadaşlar genital herpesi cinsel yol harici kapan var mı aramızda merak ediyorum ?
Herpes olduğuna emin misiniz? Herpeste antibiyotik tedavisi yok da ondan soruyorumbenim yakın bir arkadaşım balayında girdiği havuzdan kaptı. ve döndüğünde antibiyotik tedavisi aldı bir süre.
evet. herpesin sinir sistemine yerleşen bir virüs olduğunu biliyorum. herpese bağlı oluşan enfeksiyöz uçukları tedavi etmek için antibiyotik kullandı. baya kötü olmuştu. sağlıkçıyım bu arada.Herpes olduğuna emin misiniz? Herpeste antibiyotik tedavisi yok da ondan soruyorum
Acaba tekrarlıyor mu bir bilginiz var mı ? Bende her ay tekrarlıyor ne yapacağımı bilmiyormevet. herpesin sinir sistemine yerleşen bir virüs olduğunu biliyorum. herpese bağlı oluşan enfeksiyöz uçukları tedavi etmek için antibiyotik kullandı. baya kötü olmuştu. sağlıkçıyım bu arada.
arkadaşım ekim ayında evlendi. sonrasında tekrarlamadı. bu dudağımızda çıkan uçuğun genital versiyonu olduğu için. aynı koşullarda tekrarlayabilir. bir kadın doğum uzmanına başvurmanızı tavsiye ediyorum.Acaba tekrarlıyor mu bir bilginiz var mı ? Bende her ay tekrarlıyor ne yapacağımı bilmiyorm
Şanslıymış arkadaşınız ne kadar güzel. Malesef ben her ay yaşıyorum bazen 2 haftada bir. Sıkıntılı bir durum. Doktora gidiyorum düzenli. Cevabınız için teşekkür ederimarkadaşım ekim ayında evlendi. sonrasında tekrarlamadı. bu dudağımızda çıkan uçuğun genital versiyonu olduğu için. aynı koşullarda tekrarlayabilir. bir kadın doğum uzmanına başvurmanızı tavsiye ediyorum.
ben teşekkür ederim. çok geçmiş olsun.Şanslıymış arkadaşınız ne kadar güzel. Malesef ben her ay yaşıyorum bazen 2 haftada bir. Sıkıntılı bir durum. Doktora gidiyorum düzenli. Cevabınız için teşekkür ederim
Bende sürekli tekrarlayana herpes yarası var uçukta olsa her ay tekrarlaması ilginç çok doktora gittim ama hiç fayda görmedim çocuk düşünüyorum ondan korkuyorum birazŞanslıymış arkadaşınız ne kadar güzel. Malesef ben her ay yaşıyorum bazen 2 haftada bir. Sıkıntılı bir durum. Doktora gidiyorum düzenli. Cevabınız için teşekkür ederim
Hiç değilse evlisiniz :) ben bu halde nasıl evlenicem kim benimle evlenir onun derdindeyim daha. Çocuk düşünme tarafına geçemedim tabi :)Bende sürekli tekrarlayana herpes yarası var uçukta olsa her ay tekrarlaması ilginç çok doktora gittim ama hiç fayda görmedim çocuk düşünüyorum ondan korkuyorum biraz
Hiç değilse evlisiniz :) ben bu halde nasıl evlenicem kim benimle evlenir onun derdindeyim daha. Çocuk düşünme tarafına geçemedim tabi :
[/QUOT
Evlendikten sonra oldu Benim de öyle de olabilirdi yanlış düşünme bence herpes testi yapıldı mı baban bakıp direkt şöylediler hiç bir tedavi de etki etmedi tekrarlıyor sürekli
Herpes testi yapıldı mı size eşimde yok böyle bişey herpes olup olmadığını bile anlamdı doktorlar zaten tuvaletten bile geçebiliyormuş ayrıca herpes %90 kadınlar da varmış sadece bazılarında yara olarak çıkıyormuş benim eşimden geçmediğine eminim zaten ne olduğu da belli değilEvlendikten sonra olsa zaten bu kadar dert etmezdim. Sonuçta birine böyle bir şey söylemek zorunda kalmamışsınız. Kim beni kabul eder eder mi bulaştırırsam naparım bunları düşünmemişsiniz ne güzel. Eşinizde var ki zaten size bulaşmış işte. Benimki de sürekli tekrarlıyor. Tedavi fayda etmiyor bana da
Evet yapıldı. Virüs bitsin lab. a gidip hsv2 igm igg testi yaptırın. Hatta eşiniz de yaptırsın. Başka ilişkiniz olmadıysa yüksek ihtimal eşinizden. Herpesin başka türlü kapılma ihtimali binde bir. Yani çok çok zorHerpes testi yapıldı mı size eşimde yok böyle bişey herpes olup olmadığını bile anlamdı doktorlar zaten tuvaletten bile geçebiliyormuş ayrıca herpes %90 kadınlar da varmış sadece bazılarında yara olarak çıkıyormuş benim eşimden geçmediğine eminim zaten ne olduğu da belli değil
Kadınların yüzde 90 ında bulunan şey herpes değil hpv virüsü yani genital siğilHerpes testi yapıldı mı size eşimde yok böyle bişey herpes olup olmadığını bile anlamdı doktorlar zaten tuvaletten bile geçebiliyormuş ayrıca herpes %90 kadınlar da varmış sadece bazılarında yara olarak çıkıyormuş benim eşimden geçmediğine eminim zaten ne olduğu da belli değil
Bana doktor öyle demişti kaç kere test yapın dedim bakınca anladıklarını söylediler test yapılmadı o yüzden de anladım Artık öyle yapmam gerek sen kendin mi istedin doktor kendi mi test yaptıKadınların yüzde 90 ında bulunan şey herpes değil hpv virüsü yani genital siğil
Bende önce behçetten şüphelendiler çünkü sonra herpes olabilir dediler ama test yapın deyince bide biz biliyoruz bu işi deyip tersledilerHerpes testi yapıldı mı size eşimde yok böyle bişey herpes olup olmadığını bile anlamdı doktorlar zaten tuvaletten bile geçebiliyormuş ayrıca herpes %90 kadınlar da varmış sadece bazılarında yara olarak çıkıyormuş benim eşimden geçmediğine eminim zaten ne olduğu da belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?