• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsv2 genital herpes

Bende önce behçetten şüphelendiler çünkü sonra herpes olabilir dediler ama test yapın deyince bide biz biliyoruz bu işi deyip terslediler
Evet kendim gidip yaptırdım. Doktorlar nedense bu testi yapmamakta inat ediyor. İstanbuldaysanız mavi lab iyi bu konuda. En güvenilir yerlerden biri

Evet kendim gidip yaptırdım. Doktorlar nedense bu testi yapmamakta inat ediyor. İstanbuldaysanız mavi lab iyi bu konuda. En güvenilir yerlerden biri
Anladım teşekkürler yani artık yapacak bişey yok sonuçta inşallah bu konu da anlayışlı birisiyle karşılaşırsınız çünkü isteyerek olan bişey değil suçlu aramak doğru değil bence

Anladım teşekkürler yani artık yapacak bişey yok sonuçta inşallah bu konu da anlayışlı birisiyle karşılaşırsınız çünkü isteyerek olan bişey değil suçlu aramak doğru değil bence
Umarım sevdiğim insan bu yönlü bakabilir . Yoksa hayat cidden çok sıkıntılı geçiyor benim için. Cehennem hayatı 😔

Umarım sevdiğim insan bu yönlü bakabilir . Yoksa hayat cidden çok sıkıntılı geçiyor benim için. Cehennem hayatı 😔
Bence bu kadar sıkıntı yapmayın çünkü bide bu durum erkeklerde etkisini çok göstermiyormuş sanırım benim eşim de yok mesala genelde taşıyıcı oluyorlarmış bu durum bir çok insan da var

Ayrıca eşimden mi geçti bilmiyorum öyleyse de seviyorum yani onu ondan sırf bunun için ayrılamazdım yani inşallah öyle biri karşınıza çıkar

Uçuklar varken ilişkiye girilir mi illa acılı mı olur bunun hakkında bilgisi olan var mı

Back
X