hsgden sonra :(

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
30 kasımda hsg çektirdim. kanamam oldu fakat hala azar azar gelmekte öyle ağrım sızım yok.öncesinde dr antibiyotik makat fitili ve vajina fitili vermişti. hsg günü sabahı ve akşamüstü hsg olmadan 1 saat önce apranax fort içtim.devam etmesi normal mi bu kanamanın çok değilde adet yeni başlarmış gibi az az.kalan ilaçları içmedim.hsg öncesinde stresten yada etrafta dolaşan gripten dolayıda olabilir karın kaslarım gergindi hafif döküntü gibi ağrıyordu.kanamanın devam etmesine anlam veremedim.

Aneztezili cektirmeedin sanirim.. benim sadece ilac gelmisti geri biraz..normaldir ya 2 3 gun olmasi azar azar bence. Cok siddetli degilse yani yinede doktoruna danis istersen.agrin olabilir henuz yeni..

cnm ben hsg cekiminden sonra 1 hafta dogru durust yuruyemedim. anestezisiz cekim olmustum. cok zordu simdi hatirliyorum da:KK35:
benim tuplerim acik oldugu icin herhangi bir kanamam olmamisti. sadece bir kac gun ilac geri gelmisti. ama baska bir arkadasimin tuplerdeki yapisikligi bu ilacla acildigi icin 5-6 gun azar azar kanamasi olmustu.
eger coksa drna danismani oneririm.

o zaman ufak yapışıklıklar varsa açılıyor işte kalan ileçle beraber kanama oluyor.

o zaman ufak yapışıklıklar varsa açılıyor işte kalan ileçle beraber kanama oluyor.
Yok kanama degildi ya belli oluyor ilac benm yattm masada bile vardi akmasi normal tupler acik oldugu icin ilac baya gtti kanallara benm:)

Back